Biztosítás / Egészségpénztár

A FirstMed eddig több, mint 50 nemzetközi biztosítótársasággal alakított ki közvetlen számlázási megállapodást annak érdekében, hogy a magánbiztosítással rendelkező pácienseinknek a lehető legátfogóbb segítséget nyújthassuk.

A közvetlen számlázás ingyenes és egyszerű. Így működik:

  • Az első látogatása alkalmával legyen szíves, hozza magával a biztosítási kártyáját, amit majd lefénymásolunk.
  • Egy un. Garancia Formanyomtatvány kitöltésére is megkérjük majd, amin kreditkártya adatait kell majd megosztania velünk biztosítékként. A formanyomtatványt a megadott adatokkal együtt szigorúan bizalmasan kezeljük.
  • A vizsgálatot követően a megfelelő igénylőlapot kell csupán aláírásával ellátnia, amit a számláhaoz csatolva küldünk tovább a biztosítótársaságához.
  • A biztosító által esetlegesen nem fedezett díjakat az orvosi vizsgálatát követően a számlázópultnál kérjük majd, hogy egyenlítse ki.
  • Amennyiben a biztosítótársaság visszautasítja a kérelmet, úgy a vizitdíjat a biztosítottnak kell a klinika felé rendeznie.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ön által szolgáltatott információt szigorúan bizalmasan kezeljük, azokkal a FirstMed soha nem fog visszaélni.

További kérdés, kérés esetén forduljon Ilana Varga biztosítási menedzserhez ilana@firstmed.hu emailen, vagy a +36 1-224-9094-es telefonszámon.

A szolgáltatást nyújtja:

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!