Medvehagymás frittata

Végre itt a tavasz. Ahogy közeledik a jobb idő, egyre többet süt a nap, újra előtérbe kerülnek a friss szezonális zöldségek és gyümölcsök. Én személy szerint nagyon szeretem ezt az időszakot. A hosszú, hideg és friss zöldségekben szűkölködő magyar tél után (ami, valljuk be, idén nem is volt annyira hideg) végre fellélegezhetünk, és újra zöldségek… [Bővebben]

Mentás, medvehagymás sült tészta

A medvehagyma: lágy, zöld levelű, a fokhagymához hasonló ízű növény, ami tavasszal néhány hétig beteríti a földeket és amilyen gyorsan előjön, olyan gyorsan el is tűnik. Régen ritkaság számba ment, manapság viszont minden piacon bőséges kínálat van ebből a tavaszi főzés szimbólumává vált növényből. De hogyan is tudjuk elkészíteni? Gyakran elmegyek mellette, örömmel konstatálva, hogy… [Bővebben]