Internetes nyereményjáték és sorsolás: játékszabályzat és nevezési feltételek

1. Valamennyi sorsolás és nyereményjáték lezárási dátuma külön van feltüntetve a honlapunkon.

2. Egy sorsolásra vagy nyereményjátékra egy emailcímmel nevezhet. Duplán nevezhetnek, akik a Facebook-on “Like”-olják a FirstMed és támogatói oldalait.

3. A nevezés egyben feliratkozás a FirstMed hírlevéllistájára, valamint további értesítésekre a FirstMed és támogatói ajánlatairól. A részvételt bármikor vissza lehet vonni. A nyereményjáték bejefezése előtt történő leiratkozás lemondást jelent a további sorsolásokon való részvételről is.

4. A sorsoláson való részvétel nem kötött vásárláshoz.

5. December 7.-től, február 15.-ig minden tizedik napon kerül sor egy sorsolásra.

6. A sorsoláson részt vehet minden felíratkozó (kivéve 11. pont), valamint bárki aki FirstMed Prémium Egészségbérlettel rendelkezik.

7. A nyertes(eke)t véletlenszerűen választjuk az aktuális nyereményjáték lezárása után.

8. A nyertes(eke)t a nyereményjáték lezárása után 3 héten belül, emailben vagy Facebook-os magánüzenetben értesítjük, nevüket pedig feltüntetjük honlapunkon. A értesítést követően a nyertes a FirstMed klinikán veheti át nyereményét.

9. Ha a FirstMednek nem áll módjában:

(i) a FirstMed által meghatározott, ésszerű időn belül a nevezéskor megadott információ alapján kapcsolatba lépni a nyertessel; vagy

(ii) ha a nyertes nem jelentkezik nyereményéért 14 nappal az értesítés után,

a FirstMednek jogában áll egy újabb nyertes sorsolála, a feltételeknek megfelelően.

10. Nevezésével hozzájárul ahhoz, hogy nevét, adatait, valamint fényképét megjelentessük internetes oldalainkon, és egyéb FirstMedes kiadványokban.

11. A versenyen nem vehetnek részt a FirstMed volt és jelenlegi alkalmazottai vagy azok családtagjai.