Iskolaérettségi szűrés

dreamstime_5865662_schoolboy_right

Nyári Ajánlat

Használja ki nyári ajánlatunkat, melynek keretében féláron, most 11 950 Ft-ért veheti igénybe az alább ismertetett szűrővizsgálatunkat 2016 október 31-ig.

A vizsgálat

Ezt a vizsgálatot egyes iskolák a felvétel egyik feltételéül szabják, amit általában egy-háromévente ismételni kell. Az intézmény így tud bizonyosságot szerezni az esetleges egészségügyi problémákról, különleges igényekről, arról, hogy a gyermek minden szükséges oltást megkapott-e, továbbá segít eldönteni, hogy a diák részt vehet-e az iskolai testnevelésórákon és sporteseményeken. A szűrővizsgálat elvégzése minden szükséges információt biztosít ahhoz, hogy orvosa összeállíthassa az iskolakezdéshez szükséges igazolásokat.

A vizsgálat szükségességét, valamint annak pontos összetételét az iskolák határozzák meg. Amennyiben az iskolának nincs egyéni kikötése, úgy a vizsgálat összetétele megegyezik a rendszeres szűrővizsgálatéval.

Ár: 23 200 Ft helyett most 11 950 Ft.

A szolgáltatást nyújtja:

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!