Laboratórium

LaboratóriumSokak számára ijesztő a laboratórium gondolata bonyolult műszereivel és ismeretlen eljárásaival. Akadnak ugyan olyanok, akik félénken lépnek be a FirstMed laborjába, de mindenki megkönnyebbülten, boldogan, mosolyogva távozik. Laborunk fő célja megoldást találni minden orvosi problémára, és mindig igyekszünk teljesíteni betegeink különféle rendkívüli kéréseit is. A QualiCont külső minőségértékelése az európai normáknak megfelelően biztosítja klinikánk laboratóriumi felszereléseinek megbízható és hiteles eredményeit.

Laborunkban széleskörű diagnosztikai szolgáltatásokkal állunk a betegek rendelkezésére. Ezek közé tartoznak a biokémiai és endokrinológiai, illetve a hematológiai, immunológiai és mikrobiológia vizsgálatok, de számos más teszt elvégzésére is fel vagyunk készülve. Az általunk használt gyorsreagálású technikának köszönhetően, a legtöbb laborvizsgálatot a helyszínen el tudjuk végezni és az eredmények megszületése néhány percnél nem vesz többet igénybe. Ez teszi lehetővé orvosaink számára, hogy a legjobb tényalapú egészségügyi ellátást tudják nyújtani a pácienseknek. Kiterjedt partnerhálózatunk segítségével szinte bármilyen diagnosztikai eljárást meg tudunk szervezni betegeink számára.

A lehető legrövidebb várakozási idő érdekében, a klinikán kívül végzett tesztek esetében mindent megteszünk annak érdekében, hogy az eredmények minél hamarabb visszaérkezzenek.

A szolgáltatást nyújtja:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!