Mi újság a FirstMednél?

First MedveSzeptember a változás hónapja. Az iskolába visszatérő gyerekek számára sokkal inkább jelenti ez az időszak az új év kezdetét, mint a január elseje. Augusztus végén még a felnőtteket is elfogja az érzés, hogy nemsokára új és izgalmas dolgok kezdődnek.

A FirstMed is izgalmas újdonságokkal köszönti az őszi hónapokat. Megújult internetes körlevelünk új írója Paksy Anna, reméli hogy irományai érdekesnek és tanulságosnak bizonyulnak majd olvasóink számára. Szeptemberi összeállításunk tartalmazza iskolakezdési tanácsait, hidratáló étkezési tippjeit, és egy közkedvelt finom recept egészségesebb változatát.

Továbbá örömmel jelentjük be hogy végre zároltuk nyereményjátékunkat és sikerült elneveznünk kabala medvénket. Köszönjük a sok nagyszerű ötletet medvénk elnevezésére, és gratulálunk játékunk nyertesének, aki egy iPod Nano-val lett gazdagabb. Gratulálunk továbbá ajándékutalványaink nyerteseinek, akik szintén nagyon jó ötletekkel álltak elő medvénk elnevezésével kapcsolatban.

Így hát büszkén mutatjuk be a FirstMed legújabb munkatársát, hivatalos kabalánkat: First Medvét! Reméljük olvasóink hamarosan találkoznak vele sok közelgő megjelenése egyikén.

Végül de nem utolsó sorban, szeptemberi hírlevelünk olvasói közelebbről megismerhetik a FirstMed alapítóját és ügyvezetőjét, Diokno Dennis-t, aki klinikánk közelgő születésnapja alkalmából adott interjút. A FirstMed ugyanis februárban ünnepli nyitásának 15. évfordulóját. Tartsanak velünk a következő 5 hónapon keresztül, miközben különleges ajánlatokkal fejezzük ki hálánkat olvasóink és ügyfeleink támogatásáért.

Írta: Paksy Anna