Ortopédia

iStock_000004019422SmallAz ortopédia az orvostudománynak az ága, mely az emberi test egyes részeinek állandó alakeltéréseivel foglalkozik; kutatja az elferdülések létrejövetelének okait, ismerteti az elferdüléseket s ezeket gyógyítani igyekszik. Az ortopéd szakorvosok feladata két irányban oszlik meg; elsősorban meg kell akadályozni a test részeinek elferdülését, másodszor az elferdült tagnak visszaállítani rendes alakját s lehetőleg helyreállítani annak működési képességét.

Az ortopédia akut szakasza alatt a mozgás-szervrendszer sérüléses eredetű megbetegedéseinek gyógyítását értjük, a krónikus szakasz az anyagcsere-betegségek, genetikus károsodások, vagy az élet során kialakuló természetes degeneratív elváltozások kezelését jelenti, míg a rehabilitációs szakasz az akut, vagy krónikus szakaszban keletkezett funkció kiesések, beszűkülések, hiányok kezelése, illetve pótlása.

A szolgáltatást nyújtja:

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!