Rólunk

firstmed_0742 Az első páciensét 1999-ben fogadó FirstMed azóta is kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek.

A megnyitás óta eltelt évek eredményei közül különösen arra vagyunk büszkék, hogy klinikánk mára piacvezetővé vált a magánjellegű sürgősségi és családorvosi ellátásban. Ügyfeleink között megtalálhatóak cégek, nagykövetségek és civil szervezetek is és számos páciensünk családja is hozzánk jár.

Hiszünk abban, hogy a siker legfontosabb eleme a magasan képzett és elhivatott orvosi csapat, akik mindent megtesznek azért, hogy önmagukat folyamatosan képezve és a páciensekre ténylegesen odafigyelve emeljék a betegellátás színvonalát.

Nagy hangsúlyt helyezünk ügyfélszolgálatunk minőségére is, hogy pácienseink az első telefonhívástól kezdve érezzék: nálunk az ő egészségük az első.

A FirstMed központi rendelőintézete a Széll Kálmán (korábban Moszkva) téri metróállomástól néhány percre, a Hattyúház épületében várja pácienseit. Az 5. emeleten, több, mint 800 m2-en elhelyezkedő klinika 10 rendelővel, laboratóriummal, röntgennel, mammográfiával és fogászati részleggel rendelkezik. A kényelmes, gyerekbarát váróban WiFi, üdítők és nemzetközi magazinok teszik még kényelmesebbé az egyébként rövid várakozási időt.

FMHUV-16Második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben, a Nagykovácsi út elágazásánál, a Stop.Shop és a MOL benzinkút közvetlen szomszédságában nyitottuk meg.

Másik helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk hétfőtől péntekig felnőtt házi- és gyermekorvosi, nőgyógyászati szakrendeléssel, valamit felnőtt és gyermek fizikoterápiás részleggel.

Mivel új klinikánkon egyelőre csak általános orvosi rendelések zajlanak, ezért szakorvosi ellátást továbbra is a hattyúházi helyszínünkön tudunk biztosítani.

Időpontegyeztetés a megszokott +36 1 224-9090-es telefonszámon lehetséges mind a Hattyúház, mind pedig a Hűvösvölgyi klinika esetén.

Jöjjön el hozzánk bármikor a nyitvatartási idő alatt, hozza el családját vagy munkatársait is és egy rövid túra keretében kollégánk bemutatja Önöknek klinikánk létesítményeit és szolgáltatásait. Írjon nekünk, vagy telefonáljon, s az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogjuk várni Önt!

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!