Rózsa Ibolya

Szoptatási Tanácsadó

iboly-2010

2002-ben tette le a nemzetközi laktációs szaktanácsadói (IBCLC) vizsgát, azóta otthonukban segíti a családokat szoptatási problémáik megoldásában, felkészíti a várandós kismamákat a szoptatásra és a kisbabájuk gondozására. Emellett önkéntes szaktanácsadóként dolgozik az esztergomi Vaszary Kolos Kórház szülészeti és újszülött osztályán, felkérésre előadásokat tart hazai és nemzetközi rendezvényeken, konferenciákon, tanfolyamokon, A “Szoptatásért” Magyar Egyesület tanfolyamain oktatóként dolgozik, valamint a Laktációs Szaktanácsadók Magyarországi Csoportjának vezetője. Az IBLCE vizsgabizottság magyarországi koordinátoraként 9 éven keresztül a hazai vizsgáztatás lebonyolításával foglalkozott. Egyik alapítója és oktatója a Semmelweis Egyetemen folyó Laktációs Szaktanácsadó Vizsgára Felkészítő Szakirányú Képzésnek.

2002 óta tölti be a La Leche Liga Magyarország egyik alelnöki tisztét, valamint Area Professional Liaisonként segíti az európai LLL-szoptatási tanácsadókat.

Konzultáció:

Hattyúház: Hétfő
Kedd

 

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!