Stressz Teszt

heart-beatA kardiológiai stressz tesztet arra használják, hogy megállapítsák a különbséget a nyugalmi állapot és testmozgás közben a szívbe áramló vér mennyisége között. A páciens rögzített kerékpározás közben 10 ponton keresztül kapcsolódik az EKG mérést végző géphez, a nehézségi szint pedig hárompercenként emelkedik. Ha a szívhez kapcsolódó artériákkal valamilyen probléma van,  gyakorlatilag rögtön meglátszik az eredményeken.

Az Amerikai Szív Szövetség az EKG stressz tesztet az elsőszámú vizsgálatként ajánlja a keringési és szívbetegségek közepes kockázati csoportjába tartozóknak, melyet kór- és családtörténet, illetve a dohányzás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás illetve a magas koleszterinszint megléte alapján állapítanak meg. A korai diagnózis pedig lehetővé teszi, hogy még egy életveszélyes kardiológiai esemény előtt kezelni lehessen a betegséget.

Kardiológusunk Dr. Judy Seidner vezetésével a FirstMednél a klinikán elvégezhető a stressz teszt. Általában valamelyik orvosunk kéri a vizsgálat elvégzését, hogy a kockázati csoportba tartozókat azonosítani tudják, de elérhető a menedzserszűrési programunkban résztvevők számára is.

A szolgáltatást nyújtja:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!