Sürgősségi Ellátás

Rendelőnkben nyitvatartási időn túl telefonos ügyelet működik, ahol családorvos áll rendelkezésre sürgősségi esetek ellátására.

oldphoneOrvosaink nem csak a rendelőben, hanem azon kívül is figyelemmel kísérik betegeink állapotát (pl. kórházi ellátás esetén). Kapcsolatba lépnek az adott kórházzal, szükség esetén a helyszínre látogatnak annak érdekében, hogy betegeink a lehető legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek.

Mi a teendő?

Hívja a nap bármely szakában a rendelő 224- 9090-es telefonszámát, ahol a telefonos ügyeletes összekapcsolja Önt az ügyeletes orvossal, aki a problémától függően

  • telefonon ad tanácsot
  • megkéri Önt, hogy fáradjon be a rendelőbe személyes konzultációra
  • megszervezi az otthoni vizitet
  • vagy azonnali kórházi ellátást javasol.

Különböző mentőszolgálatokkal és egészségügyi intézményekkel állunk kapcsolatban, melyek segítségével orvosaink gondoskodni tudnak betegeink kórházba szállításáról, szükség esetén el is kísérik betegeinket.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait rendelőnk szigorúan bizalmasan kezeli!

A nyitvatartási időn kívül ügyeletes orvosainkcsak hívásra jönnek be a klinikára. Kérjük hívja a Firstmedet mielőtt bejönne a klinikára.

A nyitvatartási időn kívül ügyeletes orvosainkcsak hívásra jönnek be a klinikára. Kérjük hívja a Firstmedet mielőtt bejönne a klinikára.

Az előzetes bejelentkezés nélkül érkezőknek meg kell várniuk, amíg az ügyeletes orvos beér az intézménybe.

 

 

You have Successfully Subscribed!