Színvonalas gyógyítás

KonzultációA FirstMed több, mint 14 éve nyújt egészségügyi ellátást a Budapesten és környékén élők részére. Azóta több, mint 150 000 konzultáció történt klinikánk falain belül. Pácienseink körét családok, cégek, külképviseletek, segélyszervezetek alkotják. A kisgyermekektől a politikusoskon keresztül a filmsztárokig a legkülönbözőbb rétegek bízzák ránk egészségüket. Mikor a látogatók először lépnek be hozzánk, már a barátságos fogadtatásnál érzik a különbséget.

 • Több, mint 20 szakterület
  A FirstMed orvosai széles körű szakorvosi ellátást biztosítanak. Azon szakterületek esetében, melyek nem érhetők el a FirstMed falain belül, partnereink hálózata nyújt segítséget.
 • Többnyelvű munkatársak
  Munkatársaink az angol nyelven kívül egyes esetekben beszélnek németül, románul, franciául, dánul vagy oroszul is.
 • Modern felszereltség
  Klinikánk a patinás Hattyúház 5. emeletén rendezkedett be. Az 1 000 m2-es területen úgy az egészségügyi, mint az adminisztrációs részleg a legkiválóbb felszereléssel van ellátva, hogy az ön ellátása a lehető legzökkenőmentesebben és legprofesszionálisabb módon történhessen.
 • Ügyfélszolgálat
  Munkatársaink nemcsak magasan képzettek és több nyelven beszélnek, de a színvonalas ügyfélszolgálatra is odafigyelnek, mely más intézményeknél sok esetben nem kap ekkora figyelmet. Hogy a kiszolgálás ezen magas színvonalát fenn tudjuk tartani, munkatársaink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken és egyéb oktatási fórumokon.