Urológia

dreamstime_18208291-dentist-PURCHASEDAz urológia a férfiak és a nők húgyúti problémáinak kezelésével és a férfiak nemzőszervi betegségeinek gyógyításával foglakozik. Az urológus szakterületéhez tartoznak a vesék és a mellékvese, a húgyvezeték, húgyhólyag és a húgycső valamint a férfi nemi szervek.

Mivel a húgyúti és megtermékenyítő szervek mindkét nemnél egymáshoz közel találhatóak meg, betegségeik gyakran mindkét szervcsoportot érintik. Az urológia kombinálja az orvosi beavatkozást nem igénylő – húgyúti fertőzés vagy a prosztataszövetek túlnövése (BPH) – betegségek kezelését, a sebészeti eljárásokkal, amire daganatok, vele született rendellenességek vagy inkontinencia esetén lehet szükség.

Az urológiához számos más szakterület közel áll, hiszen a betegségek kezeléséhez más orvosokra is szükség lehet. Ilyen terület például az onkológia, a vesegyógyászat, a nőgyógyászat, az andrológia, a gyermeksebészet, az emésztőszervek vizsgálata vagy az endokrinológia.

A szolgáltatást nyújtja:

Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

A FirstMed Boldog Karácsonyt és jó egészséget kíván az új évre Önnek és családjának!

 
Hűvösvölgyi klinikánk december 24. és január 2. között zárva tart. Hattyúházi klinikánkon a két ünnep között is várjuk önöket. Kérjük azonban, hogy az ünnepek alatti pontos szakorvosi rendelési időpontokról  érdeklődjenek telefonon. (Központi számunk: 06-1-224-9090)
 
Megértésüket köszönve: 
 
A FirstMed csapata
Csökkentett nyitvatartási idő az ünnepek alatt

You have Successfully Subscribed!