Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Newsletter - Dec.13  Hot wineÜdvözöljük olvasóinkat decemberi számunkban  a tél első, és az év utolsó hónapjában. Hogy mindenképpen jól induljanak az ünnepek, összeállítottunk egy pár praktikus tippet a szezonra, melyek segítségével hatásosabban kezelhetjük a stresszhelyzeteket, és a lehető legjobbat hozhatjuk ki a családunkkal és szeretteinkkel együtt töltött időből. Táplálkozzunk okosabban, érezzük magunkat felkészültnek a nehéz helyzetekkel szemben, hogy legyen energiánk azzal foglalkozni ami tényleg fontos.

Az ünnepek fontos része a sok, ízletes finomság. Ebben a hónapban sem fog csalódni receptünkben: íme a tökéletes torta, melyet bármilyen összejövetelen felszolgálhat! Amellett hogy könnyen elkészíthető, cukorbetegek és lisztérzékenyek is jóízűen fogyaszthatják. Decemberi interjúnkat pedig egyik nagyrabecsült gyermekorvosunnkal, dr. Bene Gabriellával készítettük, kinek kedves mosolya és figyelmes kedélyessége apró betegeivel, ügyfeleink és kollégáink körében egyaránt jólismert.

A tél beköszöntét az év leghosszabb éjszakái, és legrövidebb nappalai követik. A napfény hiánya sokakra enyhén nyomasztó hatással van, de fontos tudni, hogy akár komoly fizikai és lelki gondokat is okozhat. Cikkünkből megismerheti a téli depresszió komoly tüneteit, és megtudhatja azt is, mikor életbevágóan fontos orvosi segítséghez fordulni.

Ne feledje: közeleg az influenza szezon csúcspontja! A védőoltás nem csak azt segíthet megelőzni, hogy teljesen lebetegedjünk az ünnepek alatt és használhatatlannak érezzük magunkat, de környezetünket is védjük azáltal, hogy beoltjuk magunkat. Ezt kifejezetten fontos észben tartani azoknak, akik nem szívesen fertőznék meg kisgyermekeiket, esetleg idősebb rokonaikat akikkel gyakran érintkeznek. Ha még nem kapott védőoltást, nincs túl késő. Keresse fel klinikánkat még ma, és szerezze be influenza elleni védőoltását!

A FirstMed idén is boldogságban és egészségben gazdag ünnepeket kíván olvasóinak és szeretteiknek. Bizonyára sokan hallottak már arról, hogy a  következő pár hónap alatt izgalmas idők elé nézünk: klinikánk februárban ünnepli 15. évfordulóját Budapesten. Mindenkivel meg szeretnénk osztani örömünket és sikerélményünket, így ünneplésünk részeként létrehoztunk egy kivételes visszaszámlálási nyereményjátékot. A FirstMed és számos egyéb klinikával együttműködő budapesti cég értékes ajándékot ajánlott fel a sorsolásra. Olvasóinkat bátorítjuk, hogy látogassanak el honlapunkra, és iratkozzanak fel a Visszaszámlálási Sorsolásra,  ahol tíznaponta részesülhetnek értékes nyereményeinkből. A regisztráció biztosítja a részvételt valamennyi sorsolásban, így akár több alkalommal is nyerhet. Esélyét azzal is tovább növelheti, ha a Facebook-on ‘like-’olja a FirstMed és szponzorai oldalait.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük