Partnereink a Visszaszámlálási Sorsolásban

sponsors141Bár az ünnepeknek lassan vége, a FirstMed-nél még sok izgalom elé nézünk, ugyanis februárban lesz klinikánk megnyitásának tizenötödik évfordulója. Ezért 2014. február 15-ig minden tizedik nap tartunk egy sorsolást, melynek nyereményei klinikánk és szponzoraink által felajánlott értékes ajándékok. Ha még nem regisztrált visszaszámlálási nyereményjátékunkra, megteheti most: itt.

Nagyon hálásak vagyunk a velünk együttműködő cégeknek nagylelkű hozzájárulásukért a FirstMed Visszaszámlálási Nyereményjátékához. Szeretnénk tehát pár szóban ismertetni nagyszerű szolgáltatásaikat és nagylelkű felajánlásaikat.

A Budapest Times valamint a Budapester Zeitung az egyetlen angol, illetve német nyelven megjelenő hetilap a magyar piacon. A tehetséges, több nyelven beszélő újságírók, valamint neves külföldi és belföldi szakértők által írt cikkek olvasói többnyire a hazánkban élő külföldiek, valamint a nemzetközi diplomata közösség tagjai, bár a politikailag független hírközlésnek és az exkluzív interjúknak köszönhetően egyre gyarapodik a magyar olvasók száma is. A FirstMed Visszaszámlálási Sorsolásához felajánlott nyeremény: egy hat hónapos internetes előfizetés a Budapest Times német vagy angol nyelvű változatára.

A Dance Craze Academy kellemes hangulatú, angol nyelvű tánciskolában örömmel fogadják gyermekét, korától és alkatától függetlenül. A gyerekek ízléses, családias légkörben gyakorolhatják az ötletes és szórakoztató táncokat, az oktatók pedig nagy hangsúlyt fektetnek a pozitív visszajelzésre és a csapatmunkára. A Dance Craze Academy felajánlása a FirstMed Nyereményjátékára: egy 90 perces, 12 fős születésnapi zsúr.

A MiniCity egy gyerekeknek szóló, igazán egyedülálló, interaktív kiállítás. A kicsik egy, méretében hozzájuk igazított városban belebújhatnak a felnőttek bőrébe, és néhány órára megtapasztalhatják, hogy milyen árusnak, pénztárosnak, orvosnak, autószerelőnek vagy TV-bemondónak lenni, illetve akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. A MiniCity igyekszik tartalmas elfoglaltságot nyújtani az 1-12 éves korosztálynak, ahol méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát. Ajándékuk a FirstMed Visszaszámlálási Nyereményjátékára egy belépő a MiniCity Kreatív Gyerekvárosba 2 felnőtt és 2 gyermek részére.

Jack Doyle’s Ír Pub & Étterem: Egy igazi falat Írország. Nagyszerű ételek, tradicionális ír zene és tánc, és pezsgő hangulat várja Önt a Jack Doyle’s-ban. Élő sport közvetítések, koncertek és számtalan más érdekes program mellett még ízletesebbek az egyedi ételek, melyeket az ír és a magyar konyha inspirál. Ajándékuk a FirstMed Visszaszámlálási Nyereményjátékára: egy 10 000 Ft értékű vacsora két személyre, mely tartalmaz egy palack bort a ház borából.

A Yellow Zebra amerikai-magyar magánvállalkozás célja a nyugati színvonal elérése a magyar turizmus piacon. Egyedülállóan szórakoztató, izgalmas, és informatív biciklis és Segway túrák során egyének és csoportok különleges szemszögből ismerhetik meg Magyarországot. A Yellow Zebra felajánlásai a FirstMed Visszaszámlálási Nyereményjátékához: egy 5000 Ft értékű ajándékutalvány a Yellow Zebra Pub-ba, 2 db kerékpárbérlés 2 személyre, 2 db könyv a Yellow Zebra könyvesboltból, valamint egy kétszemélyes Segway túra.

A More Light Coaching teljes körű coaching programmal rendelkezik a személyi és üzleti fejlődés terén. Ez a különleges coaching a belső növekedést és pozitív változást a klasszikus személyes és üzleti coaching technikák, valamint az ősi kínai Tai-Chi mesterek tanait ötvözve éri el. A cég kis és középvállalatokkal, valamint személyi és kommunikációs készségek fejlesztésével foglalkozik. A More Light Coaching felajánlásai a FirstMed sorsolásaira: egy ingyenes Tai- Chi és Hatha Jóga óra, valamint egy alkalmas Életvezetési vagy Üzleti Tanácsadás.

A Retro Robogó Kft. az AGM, TGB és Turbho robogók magyarországi kizárólagos importőre. A Retro Robogó Kft. a 2010-es évben kezdte értékesíteni az AGM robogókat, majd később szélesítette kínálatát a két másik Holland márkával. A következő nyereményt ajánlották fel a FirstMed Visszaszámlálási Sorsolására: robogóbérlés két személy részére 26 700 Ft értékben.

A British Pantry eredeti brit, ír, ausztráliai és amerikai élelmiszer, csemege, háztartási, és ajándéktárgyak magyarországi házhozszállításával foglakozik. A FirstMed Visszaszámlálási Sorsolásán nyerhet egy 10 000 Ft értékű British Pantry vásárlási utalványt.

A Holmes Place fitnesz klubok koncepciója az egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos hagyományos és holisztikus módszerek kiegyensúlyozott ötvözésére épül. Céljuk a modern városi életmód negatív hatásainak csökkentése, valamint a szellem, a test, és a lélek harmóniájának visszaállítása. Az klubok egyszerű, letisztult formavilágával, valamint az igényes anyagok használatával kialakított első osztályú, kényelmes környezetben a mozgás és a pihenés valódi örömöt jelent. A Holmes Place fitnesz center egy 1 hónapos tagságit ajánlott fel a FirstMed Visszaszámlálási Sorsolására.

A Buda Juniors egy angol nyelvű, nemzetközi foci klub Budapesten, 4-19 éves gyermekek részére. A klub vezetője, Bánfi János, korábban a magyar válogatott kapitánya, 14 éves hivatalos labdarúgás tapasztalattal rendelkezik, valamint szakképzett UEFA edző. A csillebérci edzések ideális környezetben nyújtanak élvezetes és egészséges időtöltést a gyermekek számára. Ajándékuk a FirstMed Visszaszámlálási Nyereményjátékára: egy 1 hónapos tagság.

A Novotel Budapest Danube maga a tökéletes helyszín egy Budapesti vakációhoz. A négy csillagos szálloda Budán található, a Margit híd és a Lánchíd között. Ez a legújabb Duna-parti szálloda a városban – ideális kiindulópont a város felfedezéséhez. A barátságos személyzet figyelmet fordít minden egyes vendég kényelmére, ezzel biztosítva, hogy az élmény egyedi és feledhetetlen maradjon. A Novotel Budapest Danube felajánlása a FirstMed nyereményjátékához: háromfogásos vacsora két személy részére.

A Fővárosi Állat- és Növénykert a világ egyik legrégebbi állatkertje, hiszen csaknem százötven éves múltra tekint vissza. A kert természetvédelmi területén a több mint 1000 állatfaj mellett számos értékes műemlék épület található. Az Állat- és Növénykert a belvárosban található a festői Városliget szomszédságában. Ajándéka a FirstMed sorsolásához: 2 db belépő.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *