Best of Budapest & Hungary Díjátadó

‘Best of Budapest’ & Hungary Díjátadó

Április 6-án, szombaton Klinikánk is részt vett a 26. alkalommal megrendezésre kerülő Best of Budapest díjátadó Gálán, ahol megnyertük a Legjobb Magánegészségügyi Szolgáltatónak járó díjat! A kitüntetés dupla öröm számunkra, hiszen nemcsak, hogy másik 10 klinikát utasítottunk magunk mögé, de ez volt az első alkalom, hogy részt vettünk egy ilyen megmérettetésen, és rögtön az első helyen végeztünk!
A díjakat egy internet-alapú szavazással ítélik oda a legjobbaknak, akik így egy teljes évig viselhetik a “Best of Budapest & Hungary” megtisztelő címet. Minden évben 40 kategóriában hirdetnek győztest. A győzelem nem csak a nyertesnek fontos, hiszen az összes jelöltnek kimagasló minőségű szolgáltatást szükséges nyújtani, csak úgy kerület fel a listára!

Mi is ez a díj pontosan?

A “Best of Budapest & Hungary” immáron 26. éve van jelen a piacon. Egy független, a minőségen alapuló szavazásról van szó, amit a Budapest Week Publishing alkotott meg – ők szerkesztik többek között a jól ismert “Diplomacy & Trade” magazint – azzal a céllal, hogy iránymutatásul szolgáljon az olvasóknak a legjobb szolgáltatásokkal kapcsolatban a gasztronómia, vendéglátás, turizmus illetve a egészségügyi szolgáltatások terén is.

“Ez az elismerés talán a legfontosabb az elmúlt két évtized munkája során, hiszen a szavazatok a pácienseink véleményét tükrözik, ugyanakkor arra is rávilágítanak, hogy van kereslet a magán egészségügyi ellátásra a magyar piacon is” – Dennis A. Diokno, a FirstMed alapítója és egyben ügyvezető igazgatója.

Köszönjük, hogy időt szakítottak arra, hogy klinikánkra szavazzanak! A jövőben is arra törekszünk, hogy kiemelkedő színvonalú egészségügyi ellátást tudjuk biztosítani a minket választó pácienseinknek! Ez az elismerés az egész csapatunknak szól; telefon operátoraink, recepciósaink, nővéreink, orvosaink, és a háttérben dolgozó adminisztratív munkatásaink csapatmunkája nélkül nem is tudnánk ilyen eredményeket elérni!

Reméljük Önök a jövőben is mellettünk teszik le a voksukat!

Köszönjük!

 

A teljes Best of Budapest 2019. Gála megtekintéséhez kattintson ide!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *