Alexáné Topál Katalin

Szoptatási Tanácsadó

alexa_kati

Eredeti szakmáját tekintve nyelvtanár, 1989-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán angol-orosz szakon, majd 20 évig tanított angolt egy budapesti egyetemen. Miután sorban megszülettek a lányai, egyre inkább érezte, hogy nem itt a helye.

Dúlaként kezdett el dolgozni, majd egy szüléskísérés kapcsán, az azt követő szoptatási problémákkal szembesülve találta meg azt a hivatást, amit mindig is szeretett volna valójában csinálni: anyáknak és kisbabáknak segíteni.

A laktációs szaktanácsadói vizsgához szükséges elméleti tudást a Semmelweis Egyetem posztgraduális képzésén szerezte meg, a gyakorlati ismereteket pedig az esztergomi Vaszary Kolos Kórház újszülött osztályán, illetve a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórházban, ahol azóta is önkéntes tanácsadóként dolgozik.

Konzultáció:

Hattyúház: Csütörtök
  Péntek

 

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!