Biztosítás / Egészségpénztár

A FirstMed eddig több, mint 100 nemzetközi biztosítótársasággal alakított ki közvetlen számlázási megállapodást annak érdekében, hogy a magánbiztosítással rendelkező pácienseinknek a lehető legátfogóbb segítséget nyújthassuk.

A közvetlen számlázás ingyenes és egyszerű. Így működik:

  • Az első látogatása alkalmával legyen szíves, hozza magával a biztosítási kártyáját, amit majd lefénymásolunk.
  • Egy un. Garancia Formanyomtatvány kitöltésére is megkérjük majd, amin kreditkártya adatait kell majd megosztania velünk biztosítékként. A formanyomtatványt a megadott adatokkal együtt szigorúan bizalmasan kezeljük.
  • A vizsgálatot követően a megfelelő igénylőlapot kell csupán aláírásával ellátnia, amit a számláhaoz csatolva küldünk tovább a biztosítótársaságához.
  • A biztosító által esetlegesen nem fedezett díjakat az orvosi vizsgálatát követően a számlázópultnál kérjük majd, hogy egyenlítse ki.
  • Amennyiben a biztosítótársaság visszautasítja a kérelmet, úgy a vizitdíjat a biztosítottnak kell a klinika felé rendeznie.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ön által szolgáltatott információt szigorúan bizalmasan kezeljük, azokkal a FirstMed soha nem fog visszaélni.

További kérdés, kérés esetén forduljon Ilana Varga biztosítási menedzserhez Ilana@firstmedcenter.com emailen, vagy a +36 1-224-9094-es telefonszámon.

A szolgáltatást nyújtja:

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Vasárnapi nyitvatartás!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy május 19-től klinikánk minden vasárnap nyitva tart. Belgyógyászaink 9:00 és 15:00 óra között várják a sürgős orvosi ellátást igénylő pácienseinket.

You have Successfully Subscribed!