welcome2014A FirstMed egészségben, boldogságban, és sikerekben gazdag új évet kíván hírlevelünk valahány olvasójának. Sokan már tudják, hogy klinikánk 2014 február 15-én ünnepli tizenötödik születésnapját. Visszaszámlálási Nyereményjátékunk további három sorsolásán öné lehet a FirstMed és partnereink által felajánlott nyereményienk valamelyike. Még nem túl késő regisztrálni, amit itt tehet meg. Partnereinkről és szolgáltatásaikról hírlevelünkben olvashat.

Az új év kezdete ideális alkalom arra, hogy lépéseket tegyünk egészségünk javítása érdekében. Januári hírlevelünkben egy pár hasznos jó tanáccsal egészítjük ki azon olvasóink terveit, akik egészségesen és véglegesen szeretnék leadni a felesleges ünnepi kilókat. A biztos sikerhez viszont fontos hogy maradjunk pozitív gondolkodásúak és türelmesek, és a kisebb kudarcok ellenére is maradjunk elkötelezettek célunkhoz.

Az egészséges étkezés nevében tekintse meg januári receptünket. A lencseleves könnyen elkészíthető, ízletes és laktató. Továbbá pedig egyike az évköszöntő ételeknek, amiket újév napján szoktunk fogyasztani. Magas rost tartalmának köszönhetően pedig nagyszerű része a kiegyensúlyozott diétának.

Ebben a hónapban belátást nyerhet klinikánk egyik kevésbé ismert részlegébe, melynek munkája nélkülözhetetlen a klinikánk sikeréhez. Horváth Zsuzsanna, laboratóriumi koordinátor, és csapata létfontosságú szerepet játszanak a megfelelő diagnózisok felállításában.

Tudjuk milyen nyugtalanító gondolat, hogy gyermeke nincs jól. Ezért is állítottuk össze cikkünket, melyből kiderítheti milyen gondok esetén elegendő telefonon konzultálni gyermekorvosával, és mikor szükséges bevinni gyermekét a klinikára. A FirstMed minden hónapban tart egy Elsősegély Tanfolyamot, hogy résztvevői képesek legyenek megfelelően ellátni egy gyermeket vagy csecsemőt, a képesített segítség érkezéséig. Az itt eltöltött két óra akár gyermeke életét mentheti meg. Iratkozzon fel a következő Elsősegély Tanfolyamra!

Reméljük hogy hírlevelünk 2014-ben is hasznosnak és érdekesnek bizonyul olvasóink számára.