Előnyös fizetési lehetőségek

Young Doctors SmilingA FirstMed nem áll az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral szerződésben, így a Társadalombiztosítási (TAJ) Kártyát nem áll módunkban elfogadni. Szolgáltatásainkért az alábbi lehetőségek szerint lehet fizetni:

  • Egészségbérleteink a fentinél sokkal kényelmesebb és kedvezőbb fizetési módot biztosítanak, pácienseink túlnyomó többsége is ezt a megoldást választja.
  • Biztosítótársaságok
    A FirstMed eddig több, mint 60 nemzetközi biztosítótársasággal alakított ki közvetlen számlázási megállapodást annak érdekében, hogy a magánbiztosítással rendelkező pácienseinknek a lehető legkényelmesebb megoldást nyújthassuk.
  • Egyéb átutalási lehetőségek
    Előzetes egyeztetést követően lehetőséget biztosítunk csoportos átutalásra vállalatok, szervezetek, külképviseletek… stb. részére

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!