Értékeink

A FirstMed 1999-ben fogadta első páciensét, és azóta is töretlenül kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek.

A megnyitás óta eltelt évek eredményei közül különösen arra vagyunk büszkék, hogy klinikánk mára piacvezetővé vált a magánjellegű sürgősségi és családorvosi ellátásban. Ügyfeleink között megtalálhatóak cégek, nagykövetségek és civil szervezetek is és sok esetben egy család minden tagját kezeljük.

Hiszünk abban, hogy a siker legfontosabb eleme a magasan képzett és elhivatott orvosi csapat, akik mindent megtesznek azért, hogy önmagukat folyamatosan képezve és a páciensekre ténylegesen odafigyelve emeljék a betegellátás színvonalát.

Nagy hangsúlyt helyezünk ügyfélszolgálatunk minőségére is, mert fontos, hogy pácienseink az első telefonhívástól kezdve érezzék: nálunk az ő egészségük az első.

A FirstMed központi rendelőintézete a Széll Kálmán téri metróállomástól néhány percre, a Hattyúház épületében várja pácienseit. A 4. és az 5. emeleten, – több, mint 1100 m2-en – elhelyezkedő klinika 14 rendelővel, laboratóriummal, röntgennel, mammográfiával rendelkezik. A kényelmes, gyerekbarát váróban WiFi, üdítők és nemzetközi magazinok teszik még kényelmesebbé a rövid várakozási időt.