dreamstime_13907290Itt az ideje, hogy a férfiak felzárkózzanak a nőkhöz egészségtudatosságban, hisz többségük az első tünetek megjelenésekor sem fordul orvoshoz, pedig sokszor már akkor is késő lenne. Fontos a gyakori egészségügyi szűrés az erősebb nem képviselői körében is, főleg, ha ők maguk egészségesnek, stresszmentesnek ítélik meg életvitelüket.

A Férfiak Egészsége témakör nemcsak a kizárólag férfiakat támadó betegségekkel foglalkozik, mint a prosztata-, vagy hererák, de azokkal az elváltozásokkal is, melyek előfordulási aránya sokkal magasabb a  férfiak körében. Ezek közül az alábbi három vezeti a sort: szív- és érrendszeri betegségek, vastagbélrák és a véletlen balesetek. Ha orvosát rendszeresen felkeresi, az egészséget károsító lehetséges faktorokat nagyobb eséllyel lehet még idejében kiszűrni, illetve megkezdeni az esetlegesen szükséges terápiát.

A FirstMed orvosi és ápolói csapata örömmel áll rendelkezésére. Szakképzett orvosaink segítséget nyújtanak a diagnózis felállítását követően a kezelésben, valamint hasznos, megelőző tanácsokkal látják el Önt a jövőre nézve. Klinikánkon a legújabb nemzetközi normáknak megfelelően látjuk el, legyen szó általános szűrővizsgálatokról, korral kapcsolatos vizsgálatokról, vagy egyéb orvosi problémáról. Modern eszközeink és profi csapatunk biztosít nyugodt és barátságos környezetet konzultációjához.