Fül-, Orr-, Gégészet

gyerekAz otolaringológia vagy ismertebb nevén a fül-orr-gégészet a három érzékszerv betegségei mellett foglalkozik még a nyaki és fejkörnyéki panaszokkal is, hiszen ezek gyakran kapcsolódhatnak a fül, orr vagy a gége betegségeihez. A fül-orr-gégészeti rendelésen rendelkezésre áll komplett fül-orr-gégészeti vizsgálópult, fülészeti mikroszkóppal, merev nasalis endoszkópokkal, flexibilis naso-pharyngo-laryngoszkoppal (gége vizsgálatára).

A hallás vizsgálatához a szakemberek tympanometert, míg az orrlégzés ellenőrzésére rhinomanometert használnak. Szintén ehhez a szakterülethez tartozik az alvászavarok komplex kivizsgálása, melynek során a betegek akár otthon használható alvásdiagnosztikai eszközt is igénybe vehetnek.

A szolgáltatást nyújtja:

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:+361 376 6028

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:
+361 376 6028

06-1-224-9090

Kérjük, a leggyorsabb elérés érdekében írjon a következő email címre:

[email protected]

You have Successfully Subscribed!