Fül-, Orr-, Gégészet

gyerekAz otolaringológia vagy ismertebb nevén a fül-orr-gégészet a három érzékszerv betegségei mellett foglalkozik még a nyaki és fejkörnyéki panaszokkal is, hiszen ezek gyakran kapcsolódhatnak a fül, orr vagy a gége betegségeihez. A fül-orr-gégészeti rendelésen rendelkezésre áll komplett fül-orr-gégészeti vizsgálópult, fülészeti mikroszkóppal, merev nasalis endoszkópokkal, flexibilis naso-pharyngo-laryngoszkoppal (gége vizsgálatára).

A hallás vizsgálatához a szakemberek tympanometert, míg az orrlégzés ellenőrzésére rhinomanometert használnak. Szintén ehhez a szakterülethez tartozik az alvászavarok komplex kivizsgálása, melynek során a betegek akár otthon használható alvásdiagnosztikai eszközt is igénybe vehetnek.

A szolgáltatást nyújtja:

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!