Bemutatjuk Aranyos Judit, Egyesült Államokban bejegyzett gyermekorvost

A FirstMed örömmel jelenti be, hogy Dr. Aranyos Judittal, az Egyesült Államok orvosi kamarájánál bejegyzett gyermekorvossal bővült a budapesti klinika csapata. Judit több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik gyermekek orvosi ellátásában, újszülöttektől a serdülőkig. A FirstMed-hez való csatlakozását megelőzően, 2008-tól az Egyesült Államokban dolgozott a Washington Pediatrics-nél (Washington Gyermekklinika), Washingtonban, Észak-Karolinában.

Alapellátó szakemberként jártas a tünetek értékelésében és a komplex terminológia egyszerűsítésében, hogy a kezelési lehetőségeket kommunikálja a gondviselőkkel. Amellett, hogy segített a gyermekeken olyan krónikus betegségek kezelésével, mint az ADHD és az asztma, együttműködött szüleikkel a megelőző egészségügyi gyakorlatok és az oltáskezelés terén.

Judit holisztikus megközelítést alkalmaz, amikor a megelőző egészségügyi intézkedésekről és a folyamatos útmutatásról van szó a gyermekek optimális fejlődésének elősegítése érdekében. Ez magában foglalja a gyógyítás fizikai, mentális és spirituális aspektusait. Emellett egész életen át tanulja a legújabb egészségügyi innovációkat.

Dr. Aranyos Judit a Pécsi Tudományegyetemen szerzett orvosi diplomát, majd az Egyesült Államokba költözött, ahol 2008-ban tett szakvizsgát és kapott gyermekgyógyászati szakorvosi engedélyt.

Szabadidejében szívesen kosárlabdázik, és szereti a nyíltvízi evezést.

Friss értékelések megerősítik, hogy Dr. Aranyos Judit kivételes tagja angolul beszélő orvosi csapatunknak:

„Dr. Aranyos Judit nagyon kedves, informatív és segítőkész volt. Nagyon gyengéd volt gyermekünkkel a vizsgálat során. Dr. Aranyos  részletesen elmagyarázta gyermekünk állapotát, és segített megértenünk, mik a teendők.
Évek óta járunk a FirstMed-hez, és volt már néhány kiváló orvosunk, de el kell mondanom, hogy Dr. Aranyos a legjobb orvos az eddigiek közül.” (Greg A.)

„Dr. Aranyos a legjobb gyermekorvos, akivel eddig találkoztunk. Ennek az az oka, hogy alaposan elmagyarázza gyermekeim állapotát, a javasolt gyógyszerek okait, barátságos, kedves és professzionális a munkájában. Ezen túlmenően nem kényszeríti ránk a nem kötelező oltásokat, hanem megindokolja, hogy miért érdemes fontolóra venni ezeket, ezzel lehetővé téve számunkra, hogy megalapozott döntéseket hozzunk.” Tharaka N

Nagyon örülünk, hogy vele dolgozhatunk!

Ha többet szeretne megtudni Juditról, vagy több információra van szüksége arról, hogyan segíthet gyermekének – forduljon hozzánk bizalommal.