Klinikánk

Nálunk az Ön egészsége az első

A FirstMed 1999-ben fogadta első páciensét, és azóta is töretlenül kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást nyújt a Budapesten és környékén élőknek.

A megnyitás óta eltelt évek eredményei közül különösen arra vagyunk büszkék, hogy klinikánk mára piacvezetővé vált a magánjellegű sürgősségi és családorvosi ellátásban. Ügyfeleink között megtalálhatóak cégek, nagykövetségek és civil szervezetek is és sok esetben egy család minden tagját kezeljük.

Hiszünk abban, hogy a siker legfontosabb eleme a magasan képzett és elhivatott orvosi csapat, akik mindent megtesznek azért, hogy önmagukat folyamatosan képezve és a páciensekre ténylegesen odafigyelve emeljék a betegellátás színvonalát.

Nagy hangsúlyt helyezünk ügyfélszolgálatunk minőségére is, mert fontos, hogy pácienseink az első telefonhívástól kezdve érezzék: nálunk az ő egészségük az első.

Jöjjön el hozzánk bármikor a nyitvatartási idő alatt, hozza el családját vagy munkatársait is és egy rövid túra keretében kollégánk bemutatja Önöknek klinikánk létesítményeit és szolgáltatásait. 

Írjon nekünk, vagy telefonáljon, s az Önnek legmegfelelőbb időpontban fogjuk várni Önt!

Buda szívében

a Széll Kálmán tér közelében

A FirstMed központi rendelőintézete a Széll Kálmán téri metróállomástól néhány percre, a Hattyúház épületében várja pácienseit.

A 4. és az 5. emeleten, – több, mint 1100 m2-en – elhelyezkedő klinika 14 rendelővel, laboratóriummal, röntgennel, mammográfiával rendelkezik. A kényelmes, gyerekbarát váróban WiFi, üdítők és nemzetközi magazinok teszik még kényelmesebbé a rövid várakozási időt.

Cím:
1015 Budapest,
Hattyú utca 14, 5.emelet (Hattyúház)

Rendelési idő

Időpontot a +36-1-224-9090 -es telefonszámon lehet egyeztetni.

Munkatársaink

Magasan képzett és elhivatott csapatunk mindent megtesz az Ön kényelméért.

Karrier

Kiemelkedő jövedelem,  jól képzett, egymással együttműködő kollégák, modern felszereltség.

Galéria

14 rendelővel, laboratóriummal, röntgennel, mammográfiával várjuk pácienseinket.

Pácienseink mondták

Én a múlt héten voltam itt, gyönyörű és kulturált. Kedvesek és nem kellett órákat várni sem. 15 órára mentem és 15.30-kor már mentem is haza. Nekem ennyit megér egy évben egyszer. A leletemért meg nem kell újra bemennem, hanem elküldik e-mailben a javasolt kezeléssel együtt.

M. Ágnes

Igaz, csak üzemorvosi vizsgálatra mentem, de nagyon meglepődtem, ilyen színvonalú “rendelővel” talán eddig életemben egyszer találkoztam. Amerikai felső kategóriás színvonal minden téren, abszolút pozitív!

Szűcs Erika

Mintha álmodtam volna, olyan érzés volt miután kapcsolatba kerültem a FirstMeddel és a segítségemre voltak. Az, hogy már az ajtóban kedves munkatársak fogadják az embert, már ad egy kellemes érzést. De amikor azt tapasztalja, hogy az orvosokat tényleg érdekli, hogy az ember miért van ott, és nem a kvóta számít, hanem a gyógyítás, a segítés, tényleg azt hiszi, hogy álmodik. Számtalan helyről küldtek úgy, hogy nem találták meg a problémám gyökerét, félre kezeltek, különböző készítményeket kellett volna beszednem úgy, hogy nem volt pontos diagnózis arról, hogy mi is a bajom. A FirstMedben egyetlen dolgot csináltak: Az orvos elővett egy fehér papírt, 10 percig kérdezett, jegyzetelt, és meghallgatott, hisz valami közöm mégis csak lehet a dologhoz. És láss csodát, a dolog működik. Kevesebb, mint negyed óra, egy kis figyelem és jól vagyok, semmi bajom. Azt kezelték, amit kell, nem találgattak, egyszerűen csak figyelmesek voltak és tényleg megkersték mi a gond. Ezúton is szeretném megköszönni a kollégáknak, hogy a „több éves titokzatos” betegségemet néhány perc odafigyeléssel felismerték, és ezáltal nem is betegség többé. További sok sikert kívánok a FirstMednek és minden kedves dolgozónak! Még egyszer köszönöm!

Varga Ildikó

Szeretném megköszönni a doktornők, az asszisztensek munkáját a 2008 szeptemberében végzett szűrővizsgálaton. Nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem intézményükkel kapcsolatban. Alaposság, figyelmesség, kedvesség – a vizsgálatok alatt végig ezt tapasztaltam.

V. Krisztina