Ha szeretné előzetesen regisztrálni magát klinikánkon, kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs lapot (pdf), illetve az orvosi leletek kiadásáról szóló nyilatkozatot (pdf) vagy töltse le azokat pdf. formátumban a fenti nevek melletti linkekre kattintva, s kitöltve hozza magával első vizitje alkalmával!

Meghatalmazás  [harmadik fél részre, az elkészült eredmények, receptek, egyéb orvosi dokumentáció átvételére]

Kérjük, hogy online kitöltés esetén mindkét űrlap alatti kék mezőre kattintson rá annak érdekében, hogy mindkettő eljusson munkatársainkhoz! Köszönjük!

Regisztrációs lap

1. Regisztráció 2

 • Személyes Adatok

 • Állandó lakcím

 • Vészhelyzet esetén értesítendő személy

 • Online hozzáférés a laboratóriumi eredményekhez

  Az alábbi linken legyenek szívesek árainkról tájékozódni! https://firstmed.hu/fizetes/
 • A jelen nyilatkozat aláírásával kijelentem és elismerem, hogy a Firstmed-FMC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1015 Budapest, Hattyú utca 14., cégjegyzékszáma: 01-09-958986, továbbiakban: a „Adatkezelő”) adatkezelésével kapcsolatos részletes tájékoztatást tartalmazó, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) alapján készült Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, az tudomásul vettem és elfogadom. A hozzájárulásomhoz kötött adatkezeléssel érintett személyes adataim Adatkezelési Szabályzatnak megfelelő kezeléséhez – önkéntes elhatározásommal és megfelelő tájékoztatást követően – jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten hozzájárulok, és felhatalmazást adok az Adatkezelőnek az átadott adatok helyességének ellenőrzésére. Az alábbi linken legyenek szívesek árainkról tájékozódni! https://firstmed.hu/adatkezeles/
  Hozzájárulok, hogy a FirstMed FMC-Kft. az aktuális akciókról, egyéb kezdveményes lehetőségekről, érdekességekről az űrlapon megjelölt e-mail címemre elektronikus hírlevelet küldjön, melyről a jövőben bármikor le tudok iratkozni!
 • * * Miután megnyomta a MENTÉS gombot, kell kapnia tőlünk egy megerősítő emailt az itt megadott email címére. A fent megadott e-mail címét és egyéb személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

  Ha nem kapott 5 percen belül emailt tőlünk regisztrációja sikeréről, és a spam mappájában sem találja levelünket, további információért hívja központi telefonszámunkat: 061-224-9090
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyilatkozat orvosi dokumentáció kiadásáról

Kérjük, mielőtt folytatná, kattintson a fenti kék mezőre annak érdekében, hogy az eddigi információ is eljuthasson munkatársainkhoz! Köszönjük!

1. Nyilatkozat orvosi dokumentáció [Consent]

Tudomásul veszem, hogy amennyiben a FirstMed-FMC Kft. az általam a jelen nyilatkozat szerint megjelölt személynek, illetve módon adta át a rám vonatkozó orvosi dokumentációt, azt a részemre átadottnak kell tekinteni – személyes átadás esetén az átvétellel, e-mailben történt megküldés esetén az elküldéssel, illetve postai úton történt elküldés esetén a postára adással –, amelyre tekintettel az orvosi dokumentáció átadásával kapcsolatosan a FirstMed-FMC Kft.–vel szemben további igényt nem támaszthatok, amennyiben az alábbi kitételek be lettek tartva és az átadás miatt nem hivatkozhatok a betegadatokkal kapcsolatos jogaim megsértésére.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.