Kényelem

 • Különféle fizetési lehetőségek
  A készpénzes, kártyás, vagy online fizetés mellett a FirstMed-nél módjában áll esetleges nemzetközi biztosításához közvetlen számlázási szolgáltatást igénybe venni, előzetes megbeszélést követően transzfermegállapodást kötni, vagy egészségbérlet vásárlása esetén a nálunk igénybe vehető legkényelmesebb fizetési megoldást választani.
 • Helyszín
  Csak pár lépésre a Széll Kálmán tértől, a Duna budai oldalán, a FirstMed könnyen megközelíthető metróval, villamossal, busszal, autóval vagy taxival. A térképhez, kérjük, kattintson ide.
 • Előjegyzés
  Az előre egyeztetett időpontok biztosítják arról, hogy a konzultáció időtartama kiszámíthatóvá váljék és a lehető legkevesebbet kelljen várakozással töltenie.
 • Diagnosztika és egyéb szolgáltatások
  A több, mint 20 szakorvosi konzultációval kiegészített családorvosi szolgáltatásunkat modern laboratórium, röntgen, mammográfia, valamint ultrahangberendezések egészítik ki annak érdekében, hogy önnek a lehető legszéleskörűbb ellátást tudjuk nyújtani.
 • Kiterjedt partnerhálózat
  A mögöttünk álló több, mint 14 év és 150 000 konzultáció, vizsgálat során kiterjedt partnerhálózatra tettünk szert kórházakkal, szakorvosokkal és diagnosztikai központokkal. Partnereink segítségével a FirstMed a legtöbb, a falain belül nem elvégezhető, egészségügyi ellátást koordinálni tudja.

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!