Anyajegyeltávolítás

Newsletter - Feb14- mole 1A téli hidegben viszonylag egyszerűen elfedhetjük testünk apró hibáit, de a tavasz közeledtével jó ötletnek tűnhet megszabadulni tőlük. Meddig kell még kellemetlenül éreznie magát egy csúnya anyajegy miatt? Esetleg attól fél, hogy egészségét veszélyezteti azzal, hogy még nem nézette meg bőrhibáit, és ezt szeretné minél hamarabb megoldani? Itt a lehetőség!

Az anyajegyek pigment lerakódások a bőr felszínén. Ennyiben hasonlítanak a szeplőkre és a májfoltokra, viszont gyakran előfordulnak olyan anyajegyek, melyek elállnak a bőr felszínétől, színük pedig lehet kék, fekete, vagy bőrszínű. Általában életünk első húsz évében szoktak kialakulni, de azt követően is feltűnhetnek bőrünkön. Bőrünk rendszeres ellenőrzése a veszélyes bőrbetegségek megelőzése érdekében nagyon fontos – ahogyan az is, hogy mindenképpen keressük fel háziorvosunkat, ha egy vagy több anyajegyünk mérete, kinézete, vagy állaga megváltozik.

Még azok az anyajegyek vagy bőrkinövések is okozhatnak komoly kellemetlenségeket, amik nem feltétlenül veszélyeztetik egészségünket. Nagyon zavaró, ha anyajegyünk vagy bőrkinövésünk olyan helyen található, ahol beakad ékszereinkbe, vagy kellemetlenül dörzsölődik ruháinkhoz. Szintén feszélyező lehet, amikor megjelenésük zavarba ejtő, vagy visszataszító. Sokan úgy érzik, hogy a nagyobb anyajegyek vagy bibircsókok, különösen az arc és a nyak körül, rossz irányba befolyásolják önbizalmukat.

Ha nem akar tovább kellemetlen, csúnya, vagy potenciálisan veszélyes anyajeggyel élni, forduljon bizalommal a FirstMed orvosaihoz! Egyszerű és gyors megoldásunk rendelkezésére áll. A FirstMed szakorvosai többéves tapasztalattal rendelkeznek, munkájuk precíz és kiváló. A bőrkinövések eltávolítása gyors, és alig okoz fájdalmat. A gyors felépülés végén, miután a bőr teljesen begyógyult, minimálisan látható hegesedés várható.

Hogyan történik?

Mielőtt nekilátna a bőrkinövések eltávolításának, orvosa röviden megvizsgálja bőre felületét. Miután ellenőrizte a kérdéses kinövéseket, helyi érzéstelenítőt alkalmaz. Ez az eljárás egyetlen olyan pontja, ami kényelmetlen, esetleg fájdalmas lehet, mivel ezt követően az eltávolítás alatt álló bőrfelület már teljesen érzéstelen az eltávolítás teljes ideje alatt.

Egy anyajegy vagy kinövés eltávolítása általában nem tart tovább egy-két percnél hyfrekációs berendezésünkkel. Egy vékony dróton keresztül, elektromos áram segítségével égetik le a bőr felső rétegeit. A drót igen kis átmérőjének köszönhetően ez az anyajegy eltávolítás különböző módszerei közül a legprecízebb eljárás.

Az eljárást követően orvosa valószínűleg felhelyez egy kötést az érintett bőrfelületen képződött apró sebre, és figyelmezteti Önt, hogy természetes módon hagyja sebét begyógyulni a gyors és teljes regenerálódás érdekében,

A FirstMednél most részt vehet egy kedvezményes árú bőrvizsgálaton a klinika egyik legtapasztaltabb orvosánál, aki azonosítja, kezeli, és eltávolítja bőrproblémáit. Ha érdekli ez a gyors, szinte fájdalommentes eljárás, mely tartósan megszabadítja Önt a kellemetlen vagy veszélyes anyajegyektől és bőrkinövésektől, ne habozzon tovább: kérjen időpontot klinikánkon!
Reméljük, hogy hírlevelünk ebben a hónapban is elnyerte tetszését. A jövőben se maradjon le kedvezményes ajánlatainkról és érdekes cikkeinkről, iratkozzon fel havonta frissített hírlevelünkre!