Áprilisi hírlevél

April showersA tél pillanatok alatt elmúlt. Bár már több, mint 10 éve élek Magyarországon, ilyen enyhe télben még nem volt részem, de ez nem panasz. Nem cserélném el a Chicago-i télre, ahol a tavalyi év végét töltöttem – a nagyobb tavak még biztosan be vannak fagyva. Viszont itt rügyező fákon csiripelő madarakkal beindult a tavasz. Reméljük, tetszeni fog áprilisi hírlevelünk!

A tavasz a megújulás, a változás ideje, amikor minden megújul. Ez alól a FirstMed sem kivétel. Megnyílt új klinikánk Hűvösvölgyben (1022 Budapest, Hűvösvölgyi út 181), ami bár kisebb, mint a Hattyúházban található, az ott rendelő belgyógyászok, nőgyógyászok, gyermekorvosok és gyógytornászok a legtöbb egészségügyi problémát helyben orvosolni tudják. Időpontot az eddig megszokott 06-1-224-9090-es telefonszámon tudnak kérni. Próbálják ki az ottani szolgáltatásainkat is, vagy csak ugorjanak be körülnézni.

Történt egy kis változtatás a hírlevéllel kapcsolatban is. Anna másik pozícióba került a FirstMeden belül, így Zs. Tóth Andrea kolléganőnk folytatja a cikkek írását, valamint ezentúl a facebook oldalunk híreit is ő szerkeszti. Természetesen továbbra is várjuk észrevételeit és javaslatait a [email protected] emailcímre. Minden visszajelzést nagyra értékelünk és figyelembe vesszük munkánk során.

Ehavi számunkban a tavasszal életre kelő kullancsokról írunk, valamint bemutatjuk Dr. Luczay Andrea doktornőt, akit az egyik népszerű orvosajánló portál a 2013-as év kedvenc orvosává választotta. Fedezze fel a tavaszt beharangozó medvehagyma ízvilágát egy egyszerű de annál finomabb recept elkészítésével. Nagyon rövid időt vesz igénybe és különleges élményben lesz része, ha megkóstolja. Végül ismertetünk egy gyakori női endokrin problémát, a policisztás ovárium szindrómát.

Kellemes olvasást!

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:+361 376 6028

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:
+361 376 6028

06-1-224-9090

Kérjük, a leggyorsabb elérés érdekében írjon a következő email címre:

[email protected]

You have Successfully Subscribed!