Dr. Detre Zoltán: Az MTT Elnöke

 

Newsletter - Mar14 DetreBüszkén jelentjük be, hogy egyik ortopéd traumatológus szakorvosunk, Dr. Detre Zoltán immár a tekintélyes Magyar Traumatológus Társaság hivatalos elnöke. Dr. Detre az elmúlt két évben a közel ezer fős társaság alelnöki tisztségét töltötte be.

Dr. Detre, aki a Fővárosi Önkormányzat Szt. János Kórháza Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvosa, tagja az Egészségügyi Minisztérium Szakmai Tanácsadó Testületének (Traumatológiai Kollégium), valamint a Traumatológus Szakmai Kollégiumnak is, már a kezdetektől tagja volt a FirstMed csapatának.

“Klinikánk az átlag magyar állami kórházi viszonyokhoz képest egy lényegesen elegánsabb, kulturáltabb környezet. Főbb jellegzetességünk a betegközpontú hozzáállás, ami a felelősségteljes, gondoskodó bánásmódon, valamint sokoldalú orvosi gondolkodásmódon alapszik. Nagyon szeretem azt a változatos, sokszínű, nemzetközi beteganyagot, ami megfordul klinikánkon, és azt, hogy nemcsak az ő problémájukat próbáljuk megoldani, hanem magunk is sokat tanulhatunk más kultúrákról, szokásokról, történelemről.

Nagyon sok igen kedves betegemre emlékszem, akiket kitüntetés volt kezelni. Mindeközben egy meglehetősen egységes, jó „csapat” jött létre, akikkel jó és könnyű volt együtt dolgozni. Az évek során a klinika folyamatosan fejlődött, mind tárgyi, mind személyi vonatkozásokban; míg az ellátási spektrum bővült, a szakmai színvonal folyamatosan és változatlanul magas.”

Dr. Detre kellemes modorának és kiváló, precíz szaktudásának köszönhetően nagyra értékelt tagja a FirstMed csapatának.

Gratulálunk Dr. Detrének, a Magyar Traumatológiai Társaság elnökének kinevezéséhez!