Februári hírlevelünk

Newsletter - Feb13 - BirthdayVégre itt a február! Ebben a hónapban ünnepli klinikánk, a FirstMed, budapesti megnyitásának tizenötödik évfordulóját. Bár az elmúlt évek során sok kihívással kellett megküzdenünk, szemmel látható sikerünket nem csak klinikánk szolgáltatási körének bővülése, de munkatársaink számának gyarapodása, valamint a klinika területének növekedése is jól mutatja.

Az elmúlt tizenöt év alatt számtalan odaadó és tehetséges munkatárssal volt szerencsénk együttműködni. Minden nővér, orvos, szakértő, és adminisztratív munkatárs a maga módján hozzájárult ahhoz, hogy ilyen kifinomult és családcentrikus módon nyújtsunk színvonalas egészségügyi ellátást klinikánkon. Közelgő születésnapunk alkalmából megkértük munkatársainkat, hogy mondjanak pár szót klinikánkon szerzett tapasztalataikról.

Mivel a szív- és érrendszeri problémák évek óta a nyugati világ legaktívabb tizedelői, e téren is igen fontos ügyelni egészségünkre. A „szív hónapja” alkalmából februári hírlevelünkben olvashat az egészséges életmód azon hét pilléréről, ami kifejezetten támogatja szívünk és érrendszerünk egészségét. Szintén fontos rendszeresen részt venni a megfelelő szűrővizsgálatokon, hogy mindig ismerjük szervezetünk állapotát. Iratkozzon fel a FirstMed Szív- és Érrendszeri Vizsgálatára, hogy biztonságban tudhassa szívét!

Újdonságra éhezik? Próbálja ki ízletes februári receptünket! Élvezze a göngyölt gyümölcsös csirkemell izgalmas ízvilágát az Ön által választott körettel, és írja meg, hogyan ízlett!

Mielőtt beköszöntene a tavasz: gondolt már rá, hogy megnézeti szokatlan kinézetű anyajegyeit? Pillanatok alatt eltávolíthatóak a kellemetlen, esetleg veszélyes anyajegyek. Februári promóciónk ideje alatt, klinikánk egyik legtapasztaltabb orvosa megvizsgálja, és kérés esetén eltávolítja csúnya vagy veszélyes anyajegyeit és bőrkinövéseit a FirstMed Kedvezményes Szombati Bőrvizsgálata során.

Reméljük, hogy hírlevelünk ebben a hónapban is elnyerte tetszését. A jövőben se maradjon le kedvezményes ajánlatainkról és érdekes cikkeinkről, iratkozzon fel havonta frissített hírlevelünkre!