Kollégáink a klinikáról

Newsletter - Feb14 - FMC CrossA FirstMed-nél mindig is nagyra értékeltük munkatársaink felbecsülhetetlen szakértelmét és elszántságát. A klinika tizenötödik évfordulója alkalmából kollégáink kiemeltek egyet s mást az itt töltött idejük jellemzői közül.

A legkedvesebb emlékem a klinikával kapcsolatban:

Hegedűs Magdolna – Radiológia

Legjobban a kiváló kollegiális kapcsolatoknak örülök.

Detre Zoltán – Ortopéd traumatológia

Klinikánk az átlag magyar állami kórházi viszonyokhoz képest egy lényegesen elegánsabb, kulturáltabb környezet. Főbb jellegzetességünk a betegközpontú hozzáállás, ami a felelősségteljes, gondoskodó bánásmódon, valamint sokoldalú orvosi gondolkodásmódon alapszik. Nagyon szeretem azt a változatos, sokszínű, nemzetközi beteganyagot, ami megfordul klinikánkon, és azt, hogy nemcsak az ő problémájukat próbáljuk megoldani, hanem magunk is sokat tanulhatunk más kultúrákról, szokásokról, történelemről. Nagyon sok igen kedves betegemre emlékszem, akiket kitüntetés volt kezelni. Mindeközben egy meglehetősen egységes, jó „csapat” jött létre, akikkel jó és könnyű volt együtt dolgozni.

Gyöngyösi Péter – Szemészet

A FirstMed egy nagy család, melynek tagjai munkatársaink és betegeink egyaránt. Mindig jut egy mosoly, vagy egy kedves szó annak, akinek épp szüksége van rá.

Nagyné Suba Krisztina – Orvosi adminisztrátor

Több kedves emlékem is van, amióta itt dolgozom, többek között a nagyszerű kollegákkal kapcsolatban. Jó a csapat, így élvezetes velük dolgozni, bár a legkedvesebb emlékem az, amikor decemberben ‘az év alkalmazottja’ lettem.

Málnási Kinga – Marketing asszisztens

Miután eltörött a bokám, és műtétre volt szükségem, nagyon sok kolléga állt mellém, és mindenféle módon támogattak és segítettek a felépülésben.

Shödl Zsófia – Diplomás ápoló

Van egy neves misszionárius társaság, akikkel szoros együttműködést folytat klinikánk. Egy nap érkezett egy e-mail, azt követően pedig egy telefonhívás, hogy egy Szibériában élő misszionáriusnak időnként fáj a mellkasa. Jó pár e-mail váltása után úgy döntöttunk, hogy orvosi mentést szervezünk neki, és 30 óra elteltével már Budapesten volt, súlyos koszorúér-szűkület diagnózissal. További 15 órán belül pedig egy beültetési eljárással megelőztük a nyitott szívműtétet. Már két nap múlva elhagyhatta a kórházat, és egy hét elteltével folytathatta hivatását a világ másik oldalán.

Brányi Nóra – Diplomás ápoló

Nekem az volt a legszuperebb, hogy amikor elkezdtem itt dolgozni, mindenki kedves volt, és olyan volt az egész, mintha egy nagy család tagjává váltam volna. Annak idején augusztusban kezdtem el itt dolgozni, de még abban az évben én nyertem el ‘az év csapatjátékosa’ címet. Jól esett, hogy értékelték az igyekezetemet és a munkámat, pedig akkor még csak 5 hónapja dolgoztam a cégnél. Az itt töltött évek alatt gyakran volt lehetőségem sok új dolgot megtanulni, kipróbálni, és ezek által is fejlődni.

A legnagyobb változás, fejlemény a klinikán:

Hegedűs Magdolna – Radiológia

Számomra a legnagyobb örömöt a digitális radiológia bevezetése jelentette. Ezzel a technikával a gyenge minőségű röntgenfelvételek információtartalma megnövelhető, a leletezés pedig lényegesen könnyebb az orvosok számára. Így biztonságosabbá vált a vélemény kialakítása, ennek az eredménye pedig a jobb minőségű betegellátás.

Detre Zoltán – Ortopéd traumatológia

Az évek során a klinika folyamatosan fejlődött, mind tárgyi, mind személyi vonatkozásokban; míg az ellátási spektrum bővült, a szakmai színvonal folyamatosan és változatlanul magas.

Gyöngyösi Péter – Szemészet

A legnagyobb változás az volt, amikor klinikánk kiterjedt az egész ötödik emeletre. Ekkor nyitottuk meg számos szakrendelésünket, például a szemészetet is. Ekkor sokoldalú klinikánk túlnőtte a sürgősségi ellátást.

Nagyné Suba Krisztina – Orvosi adminisztrátor

Néhány hónappal azután, hogy a FirstMed-be érkeztem, elkezdtem külső időpontokat szervezni és rájöttem, hogy ez az, amit igazán szeretek csinálni. Egy éve orvosi adminisztrátor lettem, ez pedig nagy fejlődés volt számomra cégen belül, így most időpontokkal és más adminisztrációs dolgokkal foglalkozom.

Málnási Kinga – Marketing asszisztens

Mióta itt dolgozom, tapasztalatot szereztem abban, hogy szokatlan helyzetekben is feltaláljam magam és alkalmazkodni tudjak. Sokat tanultam az egészségügyi ellátásról, a magánbiztosítás működéséről, és úgy érzem, hogy az angoltudásom is sokat fejlődött.

Shödl Zsófia – Diplomás ápoló

Mindannyiunk számára inspiráló és bátorító, hogy cégvezetőnk (hacsak nincs külföldön) minden nap bejön a klinikára, akár esik,, akár fúj.

Szintén nagyon megerősíti elszántságunkat, hogy több éve itt dolgozó munkatársaink is meg vannak róla győződve, hogy munkájuk fontos hatással van a városra. Az, hogy 15 év elteltével ilyen nagy sikernek örvendünk, elszánt munkánk dicsősége.

Brányi Nóra – Diplomás ápoló

A klinika mind területét tekintve, mind az alkalmazottak számát tekintve szinte megduplázta önmagát. Sokkal modernebb, szebb, és jobban felszerelt, mint régen volt. Az is fantasztikus, hogy a különböző válságokat is átvészelte a klinika, mindenki áldozatos munkájának eredményeként.

Reméljük, hogy hírlevelünk ebben a hónapban is elnyerte tetszését.  A jövőben se maradjon le kedvezményes ajánlatainkról és érdekes cikkeinkről, iratkozzon fel havonta frissített hírlevelünkre!