Megnyitottuk második rendelőnket Hűvösvölgyben

Newsletter - May 14 - HV FacadeÖrömmel értesítjük, hogy megnyitottuk második klinikánkat Budapest észak-nyugati részén, Hűvösvölgyben, a Nagykovácsi út elágazásánál, a Stop.Shop és a MOL benzinkút közvetlen szomszédságában.

Új helyszínünkön a tőlünk megszokott magas színvonalú orvosi ellátást biztosítjuk hétfőtől péntekig reggel 8:30 és délután 5 óra között az alábbi területeken:

  • Családorvoslás
  • Belgyógyászat
  • Nőgyógyászat
  • Gyermekorvoslás
  • Gyógytorna
  • Laboratórium és nőgyógyászati ultrahang berendezésünk segíti a fenti területek hatékony működését

És kik az orvosaink?

Családorvoslás és belgyógyászat időpontokat a Hattyúházból már több mint tíz éve ismert Dr. Seidner Judithoz, valamint egy új kollégánkhoz, Dr. Gyulai Zoltánhoz kérhetnek. Dr. Gyulai a Debreceni Orvostudományi Egyetemen kapta diplomáját, ám rezidens(i) képzését már a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte meg. Több magyarországi kórházban is dolgozott, ám emellett pár évet az Egyesült Királyságban is eltöltött.

Ugyancsak két nőgyógyász várja a hölgyeket. Dr. Petik Dóra aki, dolgozott már a FirstMednél, s most újra úgy döntött, hogy tudásával, tapasztalatával gazdagítja szolgáltatásaink színvonalát a Hűvösvölgyben.  Dr. Szántó Ferencet új kollégaként üdvözölhetjük. Dr. Szántó 35 éve dolgozik nőgyógyászként, szakterületén a hormonális és vérzéses panaszokkal foglalkozik behatóbban, valamint a nőgyógyászati gyulladásokkal és a menopauzával.

Továbbá két gyermekorvosunk is elérhető. Dr. Wilde Annamária, akit újként üdvözölhetünk, de szakmájában már 5 és fél éve dolgozik, mindkét klinikánkon rendel. Róla tudni kell, hogy nagyon széles az érdeklődési köre. Sok továbbképzésen vett részt,  mint például a sürgősségi gyermekorvosi ellátás, vagy az újszülött újraélesztés, hogy csak egy párat említsünk. Természetesen örömmel jelentjük be, hogy a kicsik és nagyok által közkedvelt Dr. Bene Gabriella is rendel a Hűvösvölgyben, így már mindkét helyszínre kérhetnek hozzá időpontot.

A Hűvösvölgyben rendelő gyógytornászainkat már ismerhetik a Hattyúházból. Lukács Zsuzsanna LiliSziliné Hangay Ágnes, Lajkó Zsuzsa gyógytornászok és Németh Klára gyermek gyógytornász ezentúl mindkét hekyszínünkön fogadják pácienseiket.

Reméljük, szolgáltatásaink kielégítik a közelben élők alapvető egészségügyi szükségleteit, de természetesen a Hattyúházban továbbra is bővebb szolgáltatási körrel állunk rendelkezésükre.

Időpontegyeztetés a megszokott +36 1 224-9090-es telefonszámon lehetséges mind a Hattyúház, mind pedig a Hűvösvölgyi klinika esetén.

Ez a cikk a 2014 májusi hírlevelünkben jelent meg. Bővebb információért és a hírlevélre történő felíratkozáshoz kérjük kattintson ide.