Pálfalvi Tina – interjú

Newsletter Nov.13 - Palfalvi TinaTöbb mint három éve kezdtem el a FirstMed-nél dolgozni, miután hazaköltöztem Angliából. Akkor még nem gondoltam volna, hogy a klinikát második otthonomnak fogom tekinteni.

Mint a FirstMed ügyfélkapcsolati koordinátora, én vagyok az elsődleges és fő kapcsolattartó új és meglévő üzletpartnereink számára. Emellett, én vagyok a FirstMed hivatalos arca, így üzleti eseményeken képviselem klinikánkat. A legfontosabb felelősségem ügyfeleinkkel tartani a kapcsolatot, és biztosítani azt, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal. Továbbá a munkám része a klinika új termékeit és szolgáltatásait ismertetni ügyfeleinkkel. Pácienseink egyéni szükségleteinek megfelelően adok nekik tanácsot arról, hogy kedvezményes ajánlataink és bérleteink közül melyek lennének részükre a legideálisabb választások. Munkám által igyekszem betölteni az estleges kommunikációs hiányosságokat pácienseink és a klinika között, hogy ügyfeleink kényelmesen és jól érezzék magukat. Árajánlatokat készítek magánszemélyek és cégek részére, továbbá ügyfeleink bármikor fordulhatnak hozzám kérdéseikkel. Mivel átlátom ügyfeleink szükségleteit és elvárásait, tagja vagyok a marketing csapatunknak is, ahol különféle ötleteket és ajánlatokat dolgozunk fel, hogy folyamatosan fejlesszük ellátásunk minőségét.

Szeretem a munkámat! Színesek a klinikán töltött óráim, mert minden nap lehetőségem nyílik új helyzetek kezelésére, így mindig tanulok valami újat. Rendkívül jólesnek betegeink pozitív visszajelzései, és szeretem, amikor személyesen engem keresnek fel szolgáltatásainkkal és időpontok egyeztetésével kapcsolatban. Olyan megható, amikor korábban várandós pácienseink immár 2-3 éves gyermekeiket hozzák gyermekorvosunkhoz. Elképesztő érzés, hogy láthatom őket felcseperedni, és anyukájukat is fantasztikus viszontlátni, amikor ismét velünk együtt várják újabb gyermekük születését.

A legnagyobb kihívás számomra a privát klinikákról alkotott magyar mentalitás megváltoztatása, mert véleményem szerint az idejétmúlt. Szeretném, ha az emberek rájönnének, hogy nem szükséges egy vagyont kifizetni azért, hogy minőségi ellátást kapjanak. A FirstMed ügyfelei kellemes környezetben, kedvezményes ajánlatainkat is igénybe véve, barátságos orvosaink segítségével részesülhetnek színvonalas ellátásban, csupán egy tornatermi bérlet áráért!

Szerintem a FirstMed-nél a pozitív, tettre kész hozzáállásunknak köszönhetően különleges a légkör, hiszen betegeinkre szinte családtagként tekintünk. Véleményem szerint a sikerünk kulcsa, hogy a FirstMed csapatán belül nem csak a dolgozók állnak közel egymáshoz, de a vezetőséggel is nagyszerű kapcsolatunk van, mivel napi szinten kommunikálunk. Merüljön fel bármilyen probléma, biztos, hogy összetartó csapatként meg fogjuk tudni oldani.

Itt töltött időm során sokat tanultam magamról, a kollégáimról, különböző kultúrákról, és általánosságban az emberekről. Őszintén hiszem, hogy az itt szerzett tapasztalataim fejlesztették személyiségemet. Hálás vagyok, hogy olyan munkám lehet, amit valóban élvezek, és ezért büszke tagja vagyok a FirstMed csapatának.