Neurológia

neuroA neurológia vagy ideggyógyászat az orvostudományok közül az idegrendszer szervi megbetegedéseivel foglalkozó ága. Az idegrendszeri megbetegedések igen sokfélék lehetnek, és számos tünetet produkálhatnak. Neurológiai rendellenességre utalhat például a zsibbadás, a bénulások, a szédülés, görcsök, eszméletvesztés vagy az emlékezési problémák.

Előfordulhat, hogy az idegrendszer betegségei más szervek problémáihoz kapcsolódnak, ezért a vizsgálat gyakran része a belgyógyászati ellenőrzésnek és sokszor több szakterület orvosa közösen tudja csak felállítani a helyes diagnózist.
A neurológiai vizsgálat részei lehetnek a laborvizsgálatok, az EKG, a röntgen és az elektrofiziológiai ellenőrzések, mint az EEG.

A szolgáltatást nyújtja:

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!