Nőgyógyászat

Gyakran előfordul, hogy a nők elhanyagolják a saját egészségüket, mert inkább a partnerük vagy gyermekeik jólétére koncentrálnak, pedig nagyon fontos, hogy törődjenek magukkal:

  • tervezzék meg a terhességet, valamint rendszeresen keressék fel orvosukat a várandósság alatt
  • rendszeresen részt vegyenek mammográfiás vizsgálaton, ellenőrzéseken és szűréseken; a korai diagnózis nagyon fontos a mell-, nyak-, méh- és petefészekrák kezelésében

Bár az egészségügyi problémák nagy része ugyanúgy jelentkezik a nőknél és a férfiaknál, akadnak betegségek, melyek a hölgyeknél másképp fejtik ki hatásukat. A szívproblémák például másfajta tüneteket produkálnak a nőknél, valamint számos kór – úgy, mint a gyulladásos ízületi betegség, a túlsúlyosság vagy a depresszió – jellemzőbb a gyengébbik nemre.

Keresse fel rendszeresen nőgyógyászát!

A szolgáltatást nyújtja:

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!