ONLINE FIZETÉS

Ezen az oldalon a PayPalon keresztül rendezheti számlái kifizetését. A fizetés nincs PayPal regisztrációhoz kötve. Fizethet az ismertebb bankkártyákkal vagy indíthat átutalást PayPal számlájáról.

A FirstMed nem kér és nem tárol fizetéssel kapcsolatos vagy személyes adatokat a honlapján. A ‘PayPal-nak elküld’ gombra kattintva átirányítjuk a PayPal oldalára, ahonnan a szükséges műveletek elvégzése után visszakerül a FirstMed honlapjára.

Mindkét mező kitöltése kötelező.

  • A jelen nyilatkozat aláírásával kijelentem és elismerem, hogy a Firstmed-FMC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1015 Budapest, Hattyú utca 14., cégjegyzékszáma: 01-09-958986, továbbiakban: a „Adatkezelő”) adatkezelésével kapcsolatos részletes tájékoztatást tartalmazó, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) alapján készült Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, az tudomásul vettem és elfogadom. A hozzájárulásomhoz kötött adatkezeléssel érintett személyes adataim Adatkezelési Szabályzatnak megfelelő kezeléséhez – önkéntes elhatározásommal és megfelelő tájékoztatást követően – jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten hozzájárulok, és felhatalmazást adok az Adatkezelőnek az átadott adatok helyességének ellenőrzésére. Az alábbi linken legyenek szívesek árainkról tájékozódni! https://firstmed.hu/firstmedhu/adatkezeles/
online fizetés