DennisMi a FirstMednél mindennap azért dolgozunk, hogy pácienseink a lehető legegészségesebbeklegyenek; ezt tekintjük elsődleges küldetésünknek. Legfontosabb vállalati értékeinknek az őszinteséget, a tisztességet, a szerénységet, a kedvességet, az empátiát és a kulturális érzékenységet tartjuk, de emellett kiemelt figyelmet szentelünk a folyamatos továbbképzéseknek, a szakmai fejlődésnek, illetve az adományozásnak, a jótékonykodásnak is.  Munkatársainktól is hasonló hozzáállást várunk el úgy a betegellátásban, mind pedig az egymással való kapcsolattartásban. Úgy gondolom, hogy sikerünk legnagyobb részben ennek is köszönhető.

Apropó: siker. Az elmúlt évben 15. születésnapunk mellett második budapesti klinikánkat is ünnepelhettük, melyet a főváros 2. kerületében, Hűvösvölgyben nyitottunk. Nagyon sok köszönettel tartozunk pácienseinknek, hogy legfontosabb kincsüket, az egészségüket bízzák ránk, sokan már 5, 10 vagy akár 15 éve. Legnagyobb mértékben az Önök személyes ajánlásainak köszönhetjük népszerűségünket; lojalitásukat nagyra értékeljük!

Emellett hasonlóan fontos alap pillér cégünk sikerében dolgozóink elszántsága  és odaadó munkája, sokan közülük szintén a kezdetektől fogva tagjaiklinikánk csapatának. Büszke vagyok arra, hogy cégünknél nagyon csekély a munkaerővándorlás, hogy dolgozóink ilyen mértékű elkötelezettséget mutatnak a FirstMed iránt. Nagyon keményen dolgozunk azért, hogy kiemelkedő egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk, hogy ezáltal megfeleljünk ne csak a pácienseink, de a saját magunkkal szemben támasztott elvárásainkank is. A szolgáltatásunk jellegéből adódóan pácienseink legtöbbször nem a legjobb formájukban, egészségi állapotukban  érkeznek hozzánk, éppen ezért számunkra nagyon fontos, hogy ezt a lehetőségekhez mérten feledtetni tudjuk velük.

Próbálunk folyamatosan fejlődni, szolgáltatásaink színvonalát emelni, ezért kiemelten fontos az Önök visszajelzése. Köszönjük, hogy hozzájárulnak munkánk sikeréhez azzal, hogy válaszolnak az általunk kiküldött felmérésekre és kérdőívekre, illetve, hogy benyomásaikat és tapasztalataikat megosztják velünk. Céljainknak megfelelően a 2015-ös évben is arra törekszünk, hogy pácienseink megőrizhessék egészségüket egész éven keresztül!

Sikerekben gazdag új évet kívánok Önöknek!

Dennis Diokno