Rózsa Ibolya

Szoptatási Tanácsadó

iboly-2010

2002-ben tette le a nemzetközi laktációs szaktanácsadói (IBCLC) vizsgát, azóta otthonukban segíti a családokat szoptatási problémáik megoldásában, felkészíti a várandós kismamákat a szoptatásra és a kisbabájuk gondozására. Emellett önkéntes szaktanácsadóként dolgozik az esztergomi Vaszary Kolos Kórház szülészeti és újszülött osztályán, felkérésre előadásokat tart hazai és nemzetközi rendezvényeken, konferenciákon, tanfolyamokon, A “Szoptatásért” Magyar Egyesület tanfolyamain oktatóként dolgozik, valamint a Laktációs Szaktanácsadók Magyarországi Csoportjának vezetője. Az IBLCE vizsgabizottság magyarországi koordinátoraként 9 éven keresztül a hazai vizsgáztatás lebonyolításával foglalkozott. Egyik alapítója és oktatója a Semmelweis Egyetemen folyó Laktációs Szaktanácsadó Vizsgára Felkészítő Szakirányú Képzésnek.

2002 óta tölti be a La Leche Liga Magyarország egyik alelnöki tisztét, valamint Area Professional Liaisonként segíti az európai LLL-szoptatási tanácsadókat.

Konzultáció:

Hattyúház: Hétfő
Kedd

 

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!