Speciális Képalkotás

MRI-MedicalElőfordulhat, hogy betegeink állapota olyan diagnosztikai vizsgálatok elvégzését igényli, melyre klinikánkon nincs lehetőség. Az ilyen esetekre a FirstMed számos kórházzal és egészségügyi intézménnyel alakított ki kapcsolatot, melynek köszönhetően rövid időn belül tudunk időpontot biztosítani az olyan speciális vizsgálatokra, mint például

  • az MRI,
  • a CT vagy
  • a PET.

Ezeket általában orvosaink kérik. Segítséget nyújtunk az egyeztetésben akkor is, ha a kérés más orvostól (akár magyar, akár külföldi) érkezik, de ilyenkor szükség van az adott doktor által írt referencia levélre. Annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy az orvos felelősséget vállal a beteg kezeléséért és azért, hogy a vizsgálatok  várható haszna meghaladja az elvégzéssel járó kockázatokat, orvos-igazgatónk minden ilyen jellegű kérést személyesen bírál el.

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!