[div class=”first two-thirds”]
A szombati kedvezményes ár csak első alkalommal, és helyszíni
fizetés (készpénz vagy bankkártya) mellett vehető igénybe.

  • 50 perc – 9 950 HUF*

(A gyógytorna szolgáltatás beutaló köteles, külsős, háziorvosi beutalót elfogadunk!)

A fizioterápia a természeti energiákat felhasználó gyógymódokat foglalja magában. A fizioterápia legjelentősebb része a gyógytorna – a gyógytorna célja pedig a mozgásszervi megbetegedések megelőzése illetve gyógyítása mozgással, mint terápiás eszközzel. Alkalmas a mozgásszervi betegségek, elváltozások és sérülések kezelésére. A gyógytorna kezelés személyre szabható, ezáltal a megfelelő izmokat/izomcsoportokat erősíti illetve nyújtja, az ízületek mozgásterjedelmét növeli, ezek eredményképpen a panaszokat csökkenti vagy megszünteti.

A gyógytorna vagy fizioterápia egyéni kezelés keretein belül a leghatékonyab. Az 1. alkalommal alapos mozgásszervi vizsgálat történik, mely után megkezdjük a személyre szabott gyógytornát a megfelelő technikával/technikákkal. A gyógytornát nagyon sokan a “gyógy” kifejezés miatt betegséggel társítják, de ez tévedés, hisz a gyógytorna megelőzésre is szolgál. Tulajdonképpen ez egy komplex terápia a prevenciótól a gyógykezelésen át a rehabilitációig.

[/div]
[div class=”one-third”]

Oops! We could not locate your form.


[/div]
[clear]

*Szombati kedvezményes áraink csak helyszíni fizetés mellett lehetségesek, és csak az első alkalommal. Az árból további kedvezményt biztosítani nem tudunk, illetve biztosító felé történő közvetlen számlázás ezen az áron nem lehetséges. Az ajánlat limitálva van, időpontot a szabad helyek függvényében tudjuk kiadni. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2018. június 30-ig érvényes.