A FirstMed és a Csodalámpa Alapítvány beteg gyermekek kívánságait teljesítette

ozoli_benedek_0032012 nyarán a FirstMed  786.000 forintot gyűjtött a Csodalámpa Alapítvány javára. A Csodalámpa Alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára maradandó élményt nyújtson.
A FirstMed az Alapítvány megsegítésére kezdeményezett akciója keretében  2012 július és augusztus havában igen kedvezményes áron nyújtott állapotfelmérő vizsgálatokat felnőttek és gyermekek részére, az akciós árak egy részét pedig átadták a Csodalámpa Alapítványnak. Ezáltal a klinika ügyfeleit egészségmegőrző vizsgálatok igénybevételére ösztönözte, az összegyűlt pénzből pedig beteg gyerekek kívánságait teljesítette.

A kampány alatt összegyűlt 786.000 forintból 6 gyermek kívánságát teljesítették (egyesek teljesítése még folyamatban van):

valamint a Csodalámpa Alapítvány működését 600 db táska nyomtatásával segítették. Az ajándékok egy részét a FirstMed munkatársai személyesen nyújtották át a kis betegeknek.

A FirstMed örömmel működött közre az Alapítvány munkájában, ami már közel kétezer beteg gyermek kívánságát teljesítette 2003 óta.


A Férjek Versenye két millió forintot gyűjtött jótékonysági célra

Golf_tournamentA FirstMed másodszorra vett részt a 2012 július 1-én,Kisorosziban megrendezett IV. Férjek Versenye golfvetélkedőn mint főszponzor. A verseny 2 millió forintot gyűjtött a Meggyógyulhatsz Egyesület részére,amely a vastag- és végbélrákban szenvedő betegeket segíti.A rendezvénynek a Magyar Golf Club adott otthont.

Szeretnénk köszönetet mondani azon golfozóknak,akik a hőség ellenére is játszottak,ezzel segítve az alapítvány munkáját.

 


Hajrá, Zsu!

Jakabos Zsuzsanna200px-London_Olympics_2012_logo.svgA United Way, a Bátor Tábor, a Fővárosi Állatkert Alapítvány, az International Women’s Club Charities és a Férjek Versenye Jótékonysági Golfverseny támogatása mellett klinikánk úgy döntött, hozzájárul Jakabos Zsuzsanna – barátainak és ismerőseinek csak Zsu – úszónő 2012-es olimpiai felkészüléséhez is.

Zsuzsannát sokáig szinte kizárólag vegyes úszóként ismertük, de a pécsi versenyző a közelmúltban úgy döntött, hogy inkább legjobb számára, a pillangóra helyezi a hangsúlyt. A 22 éves úszónő ebben a számban aranyérmes lett a rövidpályás Európa-bajnokságon, majd hatodik az idei vb-n, így mindenképp az esélyesek között lesz Londonban.

Járja végig az utat a brit fővárosig ön is Zsuzsannával, aki Facebook oldalunkon keresztül folyamatosan beszámol majd a felkészülése részleteiről. A világbajnokság eredményei alapján a magyarok egyik reménységének mintegy egy másodpercet kellene faragnia kétszázas idejéből, tehát izgalmakkal és kemény munkával teli tíz hónap áll előttünk.