Urológia

dreamstime_18208291-dentist-PURCHASEDAz urológia a férfiak és a nők húgyúti problémáinak kezelésével és a férfiak nemzőszervi betegségeinek gyógyításával foglakozik. Az urológus szakterületéhez tartoznak a vesék és a mellékvese, a húgyvezeték, húgyhólyag és a húgycső valamint a férfi nemi szervek.

Mivel a húgyúti és megtermékenyítő szervek mindkét nemnél egymáshoz közel találhatóak meg, betegségeik gyakran mindkét szervcsoportot érintik. Az urológia kombinálja az orvosi beavatkozást nem igénylő – húgyúti fertőzés vagy a prosztataszövetek túlnövése (BPH) – betegségek kezelését, a sebészeti eljárásokkal, amire daganatok, vele született rendellenességek vagy inkontinencia esetén lehet szükség.

Az urológiához számos más szakterület közel áll, hiszen a betegségek kezeléséhez más orvosokra is szükség lehet. Ilyen terület például az onkológia, a vesegyógyászat, a nőgyógyászat, az andrológia, a gyermeksebészet, az emésztőszervek vizsgálata vagy az endokrinológia.

A szolgáltatást nyújtja:

Nemzeti Ünnep

nemzeti ünnep

Klinikánk április 30-án, hétfőn, és május 1-jén, kedden a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart. Május 2-án már a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk. Központi számunk, a +36 1 224 9090 hétvégén és ünnepnapokon is hívható, hiszen 24 órás háziorvosi, és gyermekgyógyászati ügyeletünk ekkor is elérhető!
 
Köszönjük megértésüket!
Nemzeti Ünnep

You have Successfully Subscribed!