[widgetkit id=”2″ name=”Vélemények űrlap”]

Igaz, csak üzemorvosi vizsgálatra mentem, de nagyon meglepődtem, ilyen színvonalú “rendelővel” talán eddig életemben egyszer találkoztam. Amerikai felső kategóriás színvonal minden téren, abszolút pozitív!

– Szűcs Erika

Mintha álmodtam volna, olyan érzés volt miután kapcsolatba kerültem a FirstMeddel és a segítségemre voltak. Az, hogy már az ajtóban kedves munkatársak fogadják az embert, már ad egy kellemes érzést. De amikor azt tapasztalja, hogy az orvosokat tényleg érdekli, hogy az ember miért van ott, és nem a kvóta számít, hanem a gyógyítás, a segítés, tényleg azt hiszi, hogy álmodik.

Számtalan helyről küldtek úgy, hogy nem találták meg a problémám gyökerét, félre kezeltek, különböző készítményeket kellett volna beszednem úgy, hogy nem volt pontos diagnózis arról, hogy mi is a bajom. A FirstMedben egyetlen dolgot csináltak: Az orvos elővett egy fehér papírt, 10 percig kérdezett, jegyzetelt, és meghallgatott, hisz valami közöm mégis csak lehet a dologhoz.

És láss csodát, a dolog működik. Kevesebb, mint negyed óra, egy kis figyelem és jól vagyok, semmi bajom. Azt kezelték, amit kell, nem találgattak, egyszerűen csak figyelmesek voltak és tényleg megkersték mi a gond.

Ezúton is szeretném megköszönni a kollégáknak, hogy a „több éves titokzatos” betegségemet néhány perc odafigyeléssel felismerték, és ezáltal nem is betegség többé.

További sok sikert kívánok a FirstMednek és minden kedves dolgozónak!
Még egyszer köszönöm!

– Varga Ildikó

Szeretném megköszönni a doktornők, az asszisztensek munkáját a 2008 szeptemberében végzett szűrővizsgálaton. Nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem intézményükkel kapcsolatban.

Alaposság, figyelmesség, kedvesség – a vizsgálatok alatt végig ezt tapasztaltam.

– V. Krisztina