Cintec PLUS vizsgálat

Ezt a vizsgálatot ingyenesen végezzük azoknak a betegeinknek, akiknél a citológiai eljárás során atipusos sejteket diagnosztizáltak. A CINtec Plus vizsgálat jelentősen felgyorsítja a pontosabb diagnózis felállításának folyamatát, nem kell hónapokat várni a mintavétel megismétlésére, mert a biomarkerek révén a már előzőleg levett mintából is kimutatható, hogy van-e  rákmegelőző vagy rákos elváltozás. Tehát, ez a módszer képes megkülönböztetni a HPV okozta veszélyes elváltozásokat az olyan  folyamatoktól, amelyek ártalmatlanak.

 medserv

Így a páciensnek nem okoz a kétséges méhnyak citológia eredmény felesleges szorongást, de kiemeli azokat az eseteket, amit viszont komolyan kell venni és/vagy nagyon szorosan követni, esetleg a konizációt (méhnyak műtét) idejében elvégezni. A vizsgálat jelentősége leginkább abban rejlik, egyértelműen eldönthető, hogy szükséges-e sebészeti beavatkozást végrehajatani, így elkerülhetőek a felesleges műtétek, amelyek elsősorban a gyermekvállalás előtt álló nők számára bírnak nagy jelentőséggel.

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:+361 376 6028

Jelenleg nem működnek tökéletesen telefonvonalaink. A bejövő hívásokat nem fogadjuk, de 5 percen belül igyekszünk mindenkit visszahívni. Elnézésüket kérjük, dolgozunk a probléma elhárításán. Ezen a számon most is ELÉRHETŐEK vagyunk:
+361 376 6028

06-1-224-9090

Kérjük, a leggyorsabb elérés érdekében írjon a következő email címre:

[email protected]

You have Successfully Subscribed!