Keresés
Keresés
Close this search box.

Fizioterápia

Klinikánkon magasan képzett, diplomás gyógytornász-fizioterapeuták dolgoznak, akik képesek a különböző eredetű mozgászervi problémák vizsgálatára, kezelésére.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a fizioterápia?

Fontos, hogy a fizioterápia ill. gyógytorna nemcsak kezelésre alkalmas, hanem a mozgásszervi betegségek megelőzésére is, segítségével például megőrizhető a gerinc egészsége. Kialakult betegség esetén pedig a konzervatív, vagyis a nem műtéti kezelésen részesülő betegek terápiáját hatékonyan egészíti ki a célzott, személyre szabott gyógytorna.

A harmadik terület pedig, ahol széleskörűen alkalmazzuk ezeket a módszereket, az a műtét utáni rehabilitáció, ahol a műtéten átesett beteget az állapotának megfelelő gyógytorna segíti a felépülésében, a funkció helyreállításában.

A fiatalok körében a testtartásproblémák, a gerincferdülés szorul leggyakrabban korrekcióra, a középkorúak esetében az ülő életmód, a túlsúly miatt kialakuló mozgásszervi elváltozások, gerincproblémák miatt van szükség fizioterápiára.

Az idős korosztály tagjainak pedig a különböző eredetű, például csontritkulás miatti gerincdeformitások okoznak panaszt, amelyet enyhíteni, kezelni kell.

Mire jó a fizioterápia?

A fizioterápiás kezelés, ezen belül a gyógytorna feladata a beteg fájdalmainak csillapítása, a mozgásszervi funkciók helyreállítása, a lehető legteljesebb megtartása. A betegnek a számára egyedileg összeállított gyógytornát el kell sajátítania, és minden krónikus mozgásszervi betegség esetén otthon is rendszeresen végeznie kell ahhoz, hogy ezt a célt el lehessen érni vele.

Mikor alkalmazható a fizioterápia?

Minden eset, minden páciens más és más, a kezelés módját és idejét egyénileg kell a szakorvosoknak eldönteni. A fizioterápia módszerei általában hatékonyak a legtöbb mozgásszervi megbetegedésből eredő fájdalom (valamilyen deformitásból, sérülésből, kopásból vagy gyulladásból fakadó hátfájás, derékfájás, vagy nyakfájás) esetén is.

Árak 1 alkalomra:

30 perces fizioterápia / gyógytorna: 31.000 Ft
60 perces fizioterápia / gyógytorna: 48.200 Ft

Kedvezményes fizioterápia / gyógytorna bérletek:

Vegye igénybe egyéni fizioterápia / gyógytorna kezelésünket 5 vagy 10 alkalomból álló bérlettel kedvező áron:

  • 5 x 60 perces (vagy 10 x 30 perces) fizioterápia bérlet: 99.000 Ft
  • 10 x 60 perces fizioterápia bérlet: 195.000 Ft

Feltételek:

  • A fizioterápia bérletek nem vonhatók össze csoportos kedvezményekkel, közvetlen biztosítási számlázással vagy egyéb speciális ajánlatokkal.
  • A fizioterápia bérleteket az első kezelés előtt készpénzzel vagy hitelkártyával előre kell kifizetni.
  • A bérletekben lévő fel nem használt alkalmak nem ruházhatók át.

Fizikoterapeuták

Hangay Ágnes

Gyógytornász

Gyógytornász

Németh Klára

Gyógytornász / Gyermek gyógytornász

Forgács-Kristóf Katalin

Gyógytornász

Gyógytornász