Keresés
Keresés
Close this search box.

FirstMed – vezető angol nyelvű magánklinikák

A FirstMed angol nyelvű szolgáltatást nyújtó magánklinika hálózat, amely több mint 25 éve nyújt nemzetközi szintű egészségügyi ellátást Európában.

A FirstMed angol nyelvű szolgáltatást nyújtó magánklinika hálózat, amely több mint 25 éve nyújt nemzetközi szintű egészségügyi ellátást Európában.

Dennis Diokno
Dennis Diokno

A Dennis Diokno vezérigazgató által 1999-ben Budapesten alapított FirstMed ambiciózusan terjeszkedik. Egy klinikánk már működik Rómában (Olaszországban), és hamarosan továbbiak nyílnak más európai nagyvárosokban: kövesse híreinket.

Budapesti és római klinikánk az angol nyelvű magánorvosi praxis, nőgyógyászati, gyermekgyógyászati és szakorvosi szolgáltatások vezető szolgáltatójává nőtte ki magát.

Magánszemélyeket, családokat, cégeket, nagykövetségeket, turistákat és civil szervezeteket egyaránt kiszolgálunk. Sikerünket magasan képzett és elhivatott munkatársainknak köszönhetjük, akik professzionális és barátságos konzultációkkal igyekeznek pácienseink számára kellemes élményt nyújtani.

A tiszta, kényelmes környezet, a központi elhelyezkedés, biztosítók felé közvetlen számlázási szolgáltatásunk és egészségbérleteink további előnyöket kínálnak az Ön számára.

A FirstMed fontosnak tartja az orvosi továbbképzést. Rendszeresen küldjük munkatársainkat konferenciákra az Egyesült Államok és szerte a világba, hogy naprakészek legyenek az egészségügyi problémák kezelésében a nemzetközi orvoslás leginnovatívabb technikáinak felhasználásával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen körbe vezetjük klinikánkon a rendes nyitvatartási idő alatt, és megismerkedhet orvosainkkal és munkatársainkkal.