Keresés
Keresés
Close this search box.

Gyermek elsősegély tanfolyam angolul újra!

Örömmel jelentjük be, hogy rövid szünet után újraindítjuk népszerű angol nyelvű gyermek elsősegély tanfolyamunkat. A 2024. június 12-én induló következő kurzust a nagy szakértelemmel rendelkező Negin Azodi vezeti, aki képzett ápoló, és nagy szenvedélye a gyermekápolás és az elsősegélynyújtás oktatása.

A magyarországon élő külföldiek közösségének támogatása angol nyelvű elsősegélynyújtó oktatásunkban is kifejezésre jut. Elkötelezettek vagyunk a gyermekek biztonsága és jólléte iránt, ezért terveztük újszülött és kisgyermek elsősegélynyújtási képzésünket kifejezetten a szülők, gyermekgondozók és a vészhelyzeti gyermekellátás iránt érdeklődők számára.

Mit tartalmaz a gyermek elsősegély tanfolyam

Ez az átfogó kurzus olyan alapvető témákat tárgyal, mint például

  • csecsemők és kisgyermekek újraélesztése,
  • mit kell tenni, ha a gyermek fullad,
  • hogyan csillapítsuk a magas lázat, és még sok minden fontos gyakorlati tudnivalót,

ezzel biztosítva, hogy a résztvevők jól felkészültek legyenek a leggyakoribb, egészségügyi kockázattal járó helyzetek kezelésére.

Az oktatóról

Az elsősegélynyújtó oktatást Negin Azodi, magasan képzett és elhivatott ápolónőnk vezeti majd, aki széleskörű ismeretekkel és ápolási tapasztalattal rendelkezik. Negin multikulturális hátteret, gyakorlati ismereteket és türelmes tanítási módszert hoz magával. Szakértelme és elhivatottsága biztosítja, hogy a résztvevők a legmagasabb szintű képzésben részesüljenek, és magabiztosan kezelhessék a balesetekből fakadó és egyéb vészhelyzeteket.

Helyszín és regisztráció

Számunkra az Önök kényelme a legfontosabb, ezért a 3 órás kisgyermek elsősegélynyújtó tanfolyamunkat a FirstMed könnyen megközelíthető helyiségeiben tartjuk. A helyszínt a gyakorlati tanulási környezet támogatására alakítottuk ki, így biztosítva az Ön komfortját és nyugodt feltételeket a tanfolyam során.

Angol nyelvű gyermek elsősegélynyújtó tanfolyamunkkal és a regisztrációval kapcsolatos bővebb információért kérjük, kattintson ide.

Felnőtt elsősegélynyújtó tanfolyam hamarosan

És ez még nem minden. Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan szintén újraindul angol nyelvű felnőtt elsősegélynyújtó tanfolyamunk is. Ugyanannak a kivételes oktatónak, Negin Azodinak a vezetésével ez a tanfolyam fantasztikus lehetőséget kínál a felnőttek számára, hogy alapvető elsősegélynyújtási ismereteket szerezzenek.

Hiszünk abban, hogy közösségünk egészségének biztonságának és felkészültségének fokozásával mindannyian nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, magabiztosan felkészülve a váratlan balesetekre való gyors reagálásra.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:
A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.