Keresés
Keresés
Close this search box.

A FirstMed budapesti klinikája

Ismerje meg a FirstMed budapesti klinikáját, ahol barátságos légkörben, kiváló színvonalon nyújtunk magánegészségügyi szolgáltatásokat 1999 óta.

Ismerje meg a FirstMed-et, Budapest vezető magánklinikáját

A FirstMed Budapest egyik legismertebb magánorvosi szolgáltatója, mely 1999 óta nyújt magas színvonalú járóbeteg ellátást. Angol nyelvű ellátásunk nem csak a hazánkban tartózkodó külföldiek körében közkedvelt, minőségi szolgáltatásaink magyar pácienseink is nagyra értékelik.

A FirstMed több mint 50 magasan képzett és tapasztalt orvosból álló csapatával, valamint professzionális személyzetével magánszemélyek, cégek, nagykövetségek és civil szervezetek számára is exkluzív ellátást nyújt.

Nálunk az Ön egészsége az első

Célunk, hogy pácienseink érezzék, megbecsülik őket és lelkiismeretesen gondoskodnak róluk. Munkatársainktól szívélyes fogadtatásra és barátságos légkörre számíthat, hogy kellemesen érezze magát a látogatás során.

A FirstMed-nél az egész család átfogó és személyre szabott ellátást kaphat különböző területeken, mint az általános ellátás, a gyermekgyógyászat, a nőgyógyászat és több mint 20-féle egyéb szakrendelés.

Mi több vagyunk egy egészségügyi intézménynél, nálunk barátságos légkörre számíthat, ahol kényelmet és megnyugvást talál.

Előnyök

Exkluzív szolgáltatást biztosítunk Önnek kedvező árakon, amelyek megfelelnek életstílusának és költségvetésének. Rendkívüli előnyt nyújt a magánbiztosítók felé történő közvetlen számlázási szolgáltatásunk, valamint magánbiztosítással nem rendelkezőknek kedvező árú éves bérleteket kínálunk.

A Széll Kálmán térhez közeli elhelyezkedésünknek köszönhetően könnyen megközelíthetőek vagyunk, akár Budapest központjából, akár a város más részéről vagy az agglomerációból érkezik.

FirstMed Budapest

1015 Budapest, I. ker. Hattyú u. 14., 5. emelet
A Széll Kálmán tér közelében.

+36-1-224-9090 | info@firstmed.hu

Rendelési idő

Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap: 9:00 – 15:00