Keresés
Keresés
Close this search box.

Nyitvatartás, rendelési idő

Ismerje meg a FirstMed rugalmas rendelési idejét, amelyet az Ön egészségét szem előtt tartva alakítottunk ki. Az alapellátástól a szakrendelésekig, barátságos, professzionális munkatársaink készen állnak arra, hogy gondoskodjanak Önről és családjáról. Legyünk partnerek az Ön egészségének útján, biztosítva, hogy megkapja a megérdemelt figyelmet és szakértelmet.

Általános nyitvatartásunk

A FirstMed-nél az Ön egészsége a legfontosabb. Professzionális csapatunk áll rendelkezésre, hogy a legmagasabb elvárásoknak megfelelő, kiváló minőségű alapellátást, gyermekgyógyászatot és számos szakrendelést biztosítsuk. Ismerje meg alább rendelési időnket alább.

Hétköznapokon általános ellátást nyújtó házorvosaink és belgyógyászaink, gyermekorvosaink és számos szakorvosunk látja el Ön és családja egészségügyi igényeit.

Hétvégén szombati napokon általános ellátás, gyermekgyógyászat, és néhány speciális szakrendelés, mint ortopédia, baleseti sebészet (traumatológia), valamint speciális bőrgyógyászati kezelések érhetőek el.

Háziorvosaink vasárnapi napokon is rendelkezésre állnak.

Orvosi ügyelet nyitvatartási időn túl, sürgős esetekre

Sosem lehet előre tudni, hogy mikor merül fel egészségügyi probléma. Ezért gondoskodunk arról, hogy kiváló háziorvosaink és gyermekorvosaink mindig készen álljanak arra, hogy a szokásos rendelési időnkön kívül is segítséget nyújtsanak bármilyen hirtelen fellépő súlyos betegség esetén vagy egészségügyi kérdésben.

Emellett 24 órás telefonos segítségnyújtást is biztosítunk. Sürgős ellátásért hívja a +36 1 224 9090-es telefonszámot.

Bővebb információ…

Időpont egyeztetés

Éjjel-nappal bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, hogy időpontot kérjen – a nap 24 órájában rendelkezésre állunk.

  1. Kérjük, hívja a klinika központi számát: +36 1 224 9090. Alternatívaként vegye fel a kapcsolatot e‑mailben vagy chaten.
  2. Adja meg teljes nevét, születési dátumát és telefonszámát, hogy megerősíthessük időpontját.
  3. Munkatársunk lefoglalja önnek a látogatást.

Érkezzen korán

Javasoljuk, hogy érkezzen 10-15 perccel az időpontja előtt, hogy befejezhessük regisztrációját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha késve érkezik, a látogatását esetleg át kell ütemezni.

Rendelőnk a Széll Kálmán tér közelében, a Hattyúházban található.
Címünk: 1015 Budapest, Hattyú utca 14., 5. emelet.