Keresés
Keresés
Close this search box.

Nyitvatartás, rendelési idő

Klinikánk a hét minden napján fogadja pácienseit. Ismerje meg a FirstMed rugalmas nyitvatartását, amelyet az Ön egészségét szem előtt tartva alakítottunk ki.

Általános nyitvatartás

A FirstMed-nél hiszünk abban, hogy az egészséges test a boldog test. Ezért tapasztalt és együttérző egészségügyi szakemberekből álló csapatunk elkötelezett a kiváló általános- és gyermekorvosi ellátás valamint az egyedi egészségügyi igényekhez igazított szakorvosi szolgáltatások nyújtása iránt. Akár rutinvizsgálatokra, oltásokra vagy speciális kezelésekre van szüksége, a hét minden napján a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtjuk Önnek biztonságos és barátságos környezetben.

Klinikánk az alábbi nyitvatartási időt követi:

Hétköznapokon általános ellátást nyújtó házorvosaink és belgyógyászaink, gyermekorvosaink és számos szakorvosunk látja el Ön és családja egészségügyi igényeit.

Hétvégén szombati napokon általános ellátás, gyermekgyógyászat, és néhány speciális szakrendelés, mint ortopédia, baleseti sebészet (traumatológia), valamint speciális bőrgyógyászati kezelések érhetőek el.

Háziorvosaink vasárnapi napokon is rendelkezésre állnak.

Orvosi ügyelet nyitvatartási időn túl

Soha nem lehet előre tudni, hogy mikor merül fel egy komoly egészségügyi probléma. Ezt figyelembe véve 24 órás telefonos segítségnyújtást biztosítunk. Hívja a +36 1 224 9090-es telefonszámot, ha sürgős egészségével kapcsolatos kérése van.

Elhivatott háziorvosaink és gyermekorvosaink készek segíteni bármilyen hirtelen fellépő súlyos betegség vagy egészségügyi probléma esetén, akár a szokásos rendelési időnkön kívül is.

Bővebb információ…

Időpont egyeztetés

Rendeléseink előzetes időpont egyeztetéssel vehetőek igénybe. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, hogy időpontot kérjen, a nap 24 órájában rendelkezésre állunk.

A zökkenőmentes kapcsolatfelvétel érdekében, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Kérjük, hívja a klinika központi számát: +36 1 224 9090, küldjön e‑mailt vagy üzenjen a chaten.
  2. Időpont egyeztetéshez adja meg teljes nevét, születési dátumát és telefonszámát.
  3. Röviden mondja el milyen problémával szeretne hozzánk fordulni.
  4. Munkatársunk lefoglalja önnek a látogatás időpontját.

Érkezzen korán

Javasoljuk, hogy érkezzen 10-15 perccel az időpontja előtt, hogy befejezhessük regisztrációját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha késve érkezik, a látogatását esetleg át kell ütemezni.

Rendelőnk a Széll Kálmán tér közelében, a Hattyúházban található.
Címünk: 1015 Budapest, Hattyú utca 14., 5. emelet.